Ronvaart door de Singel in Breda




Ronvaart door de Singel in Breda

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ontdek Breda .... vanaf het water

Ga mee op ontdekkingsreis en ontmoet Breda vanaf het water. Een rondvaart door de singel met rondvaartbedrijf 'DE NIEUWE MARK' is een belevenis voor jong en oud.

De 1 uur durende tocht door de singel geeft u een bijzondere kijk op Breda. Met een rondvaart wordt u varenderwijs duidelijk gemaakt wat er zich in de loop van de tijd op en rond het Bredase water heeft afgespeeld.
Een leuke en educatieve belevenis, een rondvaart door de singel van Breda. Bijzonder is de rust op het water en het aparte perspectief, de schipper die u vaart is tevens de gids op deze tocht en verteld u over allerlei interessante bezienswaardigheden die u tijdens de rondvaart tegenkomt.
De rondvaart start vanuit de haven, die in juni 2007 feestelijk werd heropend. Daarmee is een belangrijk onderdeel van de uitstraling van de binnenstad en ere hersteld.

De rondvaart kan dagelijks tussen 10.00 en 17.00 uur. Per half uur varen twee bootjes en er kunnen maximaal 12 personen op een bootje. De rondvaart duurt 45 à 60 minuten.

waar: Haven breda, Breda

prijs: € 6,50 (p.p. vanaf 8 jaar)

type: Bootje varen

openingstijden: ma t/m vr van 10:00-17:00 uur


Voor meer informatie zie ook de website van ATEA-groep en rondvaart Breda (DE NIEUWE MARK).
www.ateagroep.nl
www.rondvaartbreda.nl/

 Bezoek www.rondvaartbreda.nl