1

Rommelmarkt Het Zand




Rommelmarkt Het Zand

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zaterdag 23 mei organiseert Stichting Jong Actief samen met bewoners uit de wijk Het Zand een grote rommelmarkt aan de Buitendijk in ’s-Hertogenbosch.
Deze gratis rommelmarkt is een jaarlijks terugkerend evenement. Kom gezellig een kijkje nemen met een kopje koffie, thee of ranja in de hand. Er is leuke muziek voor jong en oud. Live muziek wordt verzorgd door David Savage & Friends en de kleintjes kunnen zich uitleven op een springkussen. De rommelmarkt wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente ’s-Hertogenbosch en vindt plaats van 12.00 tot 17.00 uur aan de Buitendijk. Het is mogelijk om een kraam te huren van 2 meter voor € 15 euro of van 4 meter voor slechts € 20 euro. De opbrengst komt geheel ten goede aan Jong Actief. Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Van Kampen via 06-47146668.
Jong Actief is een stichting met ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) en heeft als doel om jongeren middels talentontwikkeling voor te bereiden op de toekomst. U kunt ook en steentje bijdragen aan Jong Actief door goederen beschikbaar te stellen of een deel van de opbrengst van uw kraam te doneren. Uw gebruikte goederen thuis op laten halen is ook mogelijk. Wil je meer weten over Stichting Jong Actief? Kijk dan even op www.stichtingjongactief.nl of facebook.com/jongactief.

 Bezoek www.stichtingjongactief.nl

Rommelmarkt Het Zand
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.