Den Bosch

Voedsel flirt met je in de tentoonstelling Food is Fictie
Van ambachtelijk imitatievoedsel uit Japan tot exotische producten: de...

Dagje of weekendje Den Bosch - wat te doen?

Uitstapjes Den Bosch (73)

Choco Loca - Chocoladefeestjes!

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Chocolade is heerlijk, chocolade maakt gelukkig en met chocolade maak je zelf de lekkerste Bossche bollen bij Choco Loca. Of bonbons of cupcakes of een schilderij... Leuk voor bedrijfsuitjes!

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 12 97 70 12 voor meer informatie

entree vanaf € 27,50

Restaurant 7evenden Hemel

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Restaurant 7evenden Hemel in Den Bosch houdt ervan haar gasten culinair te verwennen, zoals met botervis uit de oceaan en een luchtig dessert.

elke dag geopend

entree vanaf € 23,50

Cabaretmuseum

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Mooie theatervoorstellingen en een duik in de geschiedenis van kleinkunst: Cabaret Firma is van alle markten thuis. Zie bijvoorbeeld stukken uit voorstellingen van Freek de Jonge en Bram Vermeulen.

soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Zwemparadijs AquaFun Sportiom

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Sportiom is een gevarieerd sportcentrum in 's-Hertogenbosch waar je kunt zwemmen, schaatsen, lasergamen en squashen. Een leuk uitje voor het hele gezin!

's maandags gesloten

volwassenen vanaf € 9,95

kinderen vanaf € 8,95

peuters vanaf € 2,95

Poppodium W2

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Poppodium W2, gehuisvest in de monumentale voormalige Willem II-sigarenfabriek, staat bol van de concerten in alle muziekgenres.

elke dag geopend

entree vanaf € 15,00

Walking Dinner Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Heerlijk eten en ondertussen de stad Den Bosch ontdekken. De twee ingrediënten voor een Walking Dinner, een perfecte combinatie van wandelen en eten.

elke dag geopend

entree vanaf € 59,50

Bossche Suikeroom

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Al meer dan zestien jaar moet je bij Bossche Suikeroom zijn voor de lekkerste zoete traktaties. Dit leuke winkeltje in Den Bosch is tot de nok toe gevuld met kleurrijke zuurstokken, grappige cadeautjes en Brabantse gezelligheid.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

gratis toegang

Groot Tuighuis Den Bosch

DEN BOSCH, NOORD-BRABANT - Het Groot Tuighuis in Den Bosch is een schatkamer met archeologische en bouwhistorische vondsten die laten zien hoe Den Bosch er vroeger uitzag.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag

entree gratis

Van de redactie

UITagenda Den Bosch, vanaf 20 augustus 2018