Op vakantie in Nijmegen tijdens de Takkenweek!




Op vakantie in Nijmegen tijdens de Takkenweek!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In de laatste week van de zomervakantie – van maandag 24 t/m vrijdag 28 augustus 2015 – nodigt het Natuurmuseum Nijmegen kinderen van 8 t/m 12 jaar om mee te doen met de Takkenweek! De Takkenweek is een vakantieproject voor kinderen die niet op vakantie gaan.

Gedurende deze week zoeken we de natuur rond Nijmegen op voor een zomers programma. We gaan struinen langs de Waal, kunstwerken maken van materiaal uit de natuur, we leren fotograferen, we gaan hutten bouwen, broodjes roosteren bij een kampvuur, zwemmen, picknicken en we bouwen aan onze eigen expositie in het Natuurmuseum Nijmegen! Daar kunnen we ook terecht bij slecht weer voor leuke knutselactiviteiten.

Het programma duurt van 10. 00 tot 16.00 uur, op donderdag van 10.00 tot 13.00 uur. We starten iedere ochtend om 10.00 uur bij het Natuurmuseum, Gerard Noodtstraat 121, Nijmegen. Daar kun je ook weer opgehaald worden. Voor eten en drinken wordt gezorgd. Er kunnen maximaal 15 kinderen mee. Deelname is € 1,- p.p. per dag.

Aanmelden
Kinderen dienen zich vóór 18 juli 2015 aan te melden. Meer informatie en aanmelden: www.natuurmuseum.nl/takkenweken of telefonisch: 024-3297070. Let op: het is geen inloopactiviteit! Je kunt je alleen voor de hele week aanmelden.

 Bezoek www.natuurmuseum.nl

Op vakantie in Nijmegen tijdens de Takkenweek!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.