Nijmegen

Dagje of weekendje Nijmegen - wat te doen?

Uitstapjes Nijmegen (91)

Florapark Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Het Florapark heeft iedereen wat te bieden! Geniet van een wandeling over het lindelaantje en langs de oude bomen of kom spelen in de speelweide.

elke dag geopend

gratis toegang

Goffertpark Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Kom tot rust in het Goffertpark. Geniet van de natuur in het bruisende Nijmegen of ga uit je dak bij een spetterend concert!

elke dag geopend

gratis toegang

Primark Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend

entree gratis

Rijksmonument Het Valkhof

NIJMEGEN, GELDERLAND - De Barbossa-ruïne in het Valkhofpark in Nijmegen stamt uit 1155 en is daarmee een van de oudste burchten van Nederland. De Barbarossa-ruïne en de Sint Nicolaaskapel vormen samen met Het Valkhof een rijksmonument.

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag

gratis toegang

Paintball Centrum Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Centrum Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

De Goffertboerderij

NIJMEGEN, GELDERLAND - In de Goffertboerderij staat alles in het teken van culinair genieten en gezelligheid. Deze feest- en activiteitenlocatie heeft ook ruimte om te vergaderen.

elke dag geopend

entree vanaf € 19,95

Van de redactie

UITagenda Nijmegen, vanaf 22 juli 2018