UITagenda  Nijmegen

UITagenda en activiteiten  Nijmegen en omgeving

Expositie Oog in Oog

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland  -  Laat je inspireren door de verhalen van tien individuen over het leven met een oogprothese. Want hoe is het om te kijken met een oog? Vanaf 13 juni ontdek je de verhalen achter prachtige portretten van Marina Marinkovic.

geopend, donderdag 13 juni 2024 t/m zondag 3 november 2024, van 09:30 uur tot 17:00 uur 

De Waal Over

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland, De Bastei  -  In de interactieve expositie 'De Waal Over' ontdek je de oversteekgeschiedenis van Nijmegen, van boomstamkano’s tot schipbruggen. Ervaar de stroming, ontdek hoe een gierpont werkt en onderzoek de werking van de iconische bruggen van Nijmegen.

geopend, zaterdag 25 november 2023 t/m zondag 15 september 2024, van 10:00 uur tot 17:00 uur 

Gluren naar 62 acts bij je Buren!

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland  -  Zondag 30 juni veranderen 60 tuinen tijdelijk in buurttheaters tijdens amateurkunstfestival Gluren bij de Buren Nijmegen. Ontdek alle acts en locaties in het programma via www.glurenbijdeburen.nl/programma.

vandaag nog gesloten, geopend op zondag 30 juni 2024, van 13:00 uur tot 18:00 uur 

Desiree - rightaboutnow inc.

tijdelijke activiteit nijmegen, Gelderland, Lindenberg Cultuurhuis Nijmegen  -  RAN INC. zal Desirée opnieuw in productie brengen. In regie van Marjorie Boston, gespeeld door Ritzah Statia, waarvoor Ritzah is genomineerd voor de toneelprijs de Colombina 2023, en Ritzah is mede regisseur van KINGS van RAN INC. uit 2023.

vandaag nog gesloten, geopend op vrijdag 8 november 2024, van 20:15 uur tot 22:45 uur 

LUX Nijmegen

nijmegen, Gelderland  -  Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

Planet Awesome

nijmegen, Gelderland  -  Planet Awesome heeft veel opties voor een onvergetelijke middag! Stap in een kart en daag je vrienden uit voor een wedstrijdje, gooi strike na strike op de bowlingbaan of stap in de wereld van VR.

Tante Hannie Nijmegen

nijmegen, Gelderland  -  Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.