Speeltuin Brakkefort
Speeltuin Brakkefort

Neem de kinderen voor een dagje onbezorgd spelen mee naar speeltuin Brakkefort in het Gelderse Nijmegen. In de overzichtelijke speeltuin rennen ze van de ene naar de andere uitdaging. Water, zand, schommels, scooters en glijbanen: speeltuin Brakkefort heeft voor ieder kind een leuke uitdaging. Als echte piraten veroveren ze het piratenschip of nemen het speelgoedkasteel in.

Kruipend door spannende tunnels en springend op de trampolines raken ze niet snel uitgespeeld! Bij de waterspeelplaats kunnen ze dammen bouwen of het springkussen uitproberen. Ouders houden zonder moeite een oogje in het zeil in deze overzichtelijke speeltuin. Iedere dag lopen de medewerkers van Brakkefort de speeltoestellen na en zorgen zo voor veilig speelplezier.

Horeca

Uitgespeeld? In de kantine kunnen bezoekers een kopje koffie of thee en frisdrank kopen. Voor de lekkere trek staan er snoep, ijs, patat en snacks op het menu.

Speeltuin Brakkefort in Nijmegen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 7,90 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.brakkefort.nl