nijmegen kinderen

Nijmegen Kinderen (22)

Speeltuin De Leemkuil

NIJMEGEN, GELDERLAND - In de grootste speeltuin van Nijmegen zijn meer dan negentig speeltoestellen voor kleine en grote kinderen. Bij mooi weer is het zwembad open.

geopend, open op zondag, woensdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op maandag, dinsdag, donderdag

entree vanaf € 4,55

peuters gratis

Van 't Lindenhoutmuseum

NIJMEGEN, GELDERLAND - Johannes van 't Lindenhout bekommerde zich om de weeskinderen van de stad Nijmegen. Zijn Weezeninrichting groeide uit tot Kinderdorp Neerbosch, waar zo'n 1100 kinderen woonde. Werp een blik in hun bestaan in het Van 't Lindenhoutmuseum.

open op woensdag - soms geopend op zondag

entree gratis

Stadskruidentuin Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Breng een verrassend bezoek aan de Stadskruidentuin in Nijmegen. Workshops, advies, kinderfeestjes en leuke producten: alles draait hier om de kracht uit de natuur.

open op donderdag

entree gratis

Tante Hannie Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Je kijkt je ogen uit bij Tante Hannie! Deze Kijk-Doe-Koop winkel in Nijmegen verkoopt van alles op het gebied van licentie-artikelen zoals Walt Disney en de Minions. Elke zaterdagmiddag zijn er doe-activiteiten achter in de winkel.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree onbekend

De Bastei

NIJMEGEN, GELDERLAND - Ontdek de historie van de vestigingsstad Nijmegen in De Bastei, centrum voor natuur en cultuurhistorie.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 8,00

kinderen vanaf € 5,00

peuters gratis

Goffertpark Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Kom tot rust in het Goffertpark. Geniet van de natuur in het bruisende Nijmegen of ga uit je dak bij een spetterend concert!

elke dag geopend

gratis toegang

Van de redactie