nijmegen gezin

Nijmegen Gezin (66)

Primark Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Voor hip, trendy én betaalbaar ga je shoppen bij Primark Nijmegen. Hier vind je de laatste mode tegen een spotprijsje.

elke dag geopend

entree gratis

Restaurant Smaakrijk

NIJMEGEN, GELDERLAND - Verantwoord genieten van ambachtelijke, biologische en streekproducten bij Smaakrijk Lunch & Zo. De eigenaar van deze hippe lunchzaak speurt het hele land af voor de meest smaakvolle producten.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 4,50

Anatomisch Museum Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - In het Museum voor Anatomie en Pathologie in Nijmegen ontdekt de bezoeker hoe het menselijk lichaam functioneert. Een verzameling embryo's en allerlei menselijke preparaten laten zien hoe ons lichaam zich ontwikkelt.

doordeweeks geopend

gratis toegang

Dierenweide Kobus

NIJMEGEN, GELDERLAND - Dierenweide Kobus is een gezellige kinderboerderij midden in het mooie Florapark van Nijmegen.

elke dag geopend

gratis toegang

Stadsschouwburg Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Bezoekers verbreden hun horizon en scherpen hun geest in Stadsschouwburg Nijmegen! Maak een reis langs mooie, interessante en spannende voorstellingen.

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

The Chocolate Bar

NIJMEGEN, GELDERLAND - Chocoladefans opgelet! In The Chocolate Bar in Nijmegen kan iedereen zelf bonbons maken. Tijdens speciale workshops leren bezoekers alles over het proces van cacao tot chocolaatje.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

volwassenen vanaf € 32,95

kinderen vanaf € 14,95

Kinderboerderij MEK

OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT - Bij Kinderboerderij MEK in het Brabantse Oosterhout genieten kinderen niet alleen van het contact met de dieren, maar ook van de geuren in de kruidentuin, het kabouterbos en het doolhof.

's maandags gesloten

gratis toegang

Restaurant BEAU

NIJMEGEN, GELDERLAND - Restaurant BEAU is gelegen op het zeventiende eeuwse Landgoed Brakkensteyn in Nijmegen. Het voormalige monumentale landhuis, biedt uitzicht op het sterrenbos.

elke dag geopend

entree vanaf € 39,00

Restaurant Plaats1

NIJMEGEN, GELDERLAND - Modern eten in een eeuwenoud gebouw: dat kan bij Restaurant Plaats1 in de Commanderie van Sint Jan. Geniet van de meest uitdagende gerechten!

open op zondag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 34,00

Van de redactie