nijmegen jongeren

Nijmegen Jongeren (19)

Paintball Centrum Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - De balletjes verf vliegen om je oren: het lijkt wel oorlog! Ervaar deze spanning bij Paintball Centrum Nijmegen. Het park ligt aan de A73 en is gemakkelijk bereikbaar.

elke dag geopend

entree vanaf € 25,00

Commanderie van Sint Jan

NIJMEGEN, GELDERLAND - De Commanderie van Sint Jan wordt nog goed gebruikt. In het eeuwenoude pand bevinden zich inmiddels vijf culinaire bedrijven. Geniet van lekker eten en drinken!

elke dag geopend

entree onbekend

Danscafé El Sombrero

NIJMEGEN, GELDERLAND - Dans, spring, ga helemaal uit je dak in danscafé El Sombrero in Nijmegen! In dit gezellige café gaan de handen de lucht in. Hier draaien professionele dj's. Pak een drankje en ga lekker los.

open op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Café De Fuik

NIJMEGEN, GELDERLAND - Een avondje stappen in Nijmegen is niet compleet zonder Café De Fuik.

elke dag geopend

entree vanaf € 2,00

Bowling en bistro Merlijn

OOSTERHOUT, NOORD-BRABANT - De wereld is magisch bij Merlijn. Kom bowlen en kies daarna uit maar liefst 85 verschillende bistrogerechtjes. Deze zogenaamde Magic Bites kun je onbeperkt eten voor een vaste prijs. Voor of na de maaltijd speel je een partijtje bowls op de baan.

's maandags gesloten

entree vanaf € 15,00

LUX Nijmegen

NIJMEGEN, GELDERLAND - Film, debat, theater en muziek. Het aanbod van LUX Nijmegen is divers en internationaal. Keus genoeg voor een avondje uit.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 9,50

kinderen vanaf € 7,00

Rockcafé Backstage

NIJMEGEN, GELDERLAND - Rockcafé Backstage betekent niet alleen bier drinken en metal muziek luisteren: er zijn ook leuke activiteiten. Zoals een darttoernooi of de Pub Quiz!

open op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag

entree vanaf € 2,00

Café Van Buren

NIJMEGEN, GELDERLAND - Aan de geliefde Molenstraat in Nijmegen is Café Van Buren te vinden. Lekker lunchen en dineren om daarna gezellig samen te borrelen. Probeer het beroemde driegangendiner voor een prikkie!

elke dag geopend

entree vanaf € 2,70

Café Jos Meesterschenkerij

NIJMEGEN, GELDERLAND - Café Jos Meesterschenkerij werd in het verleden al eens verkozen tot beste café van Nederland. Met het ruime assortiment aan bieren, dranken en hapjes is het er echt genieten.

elke dag geopend

entree onbekend

ANAC Indoor Karting & Paintball

NIJMEGEN, GELDERLAND - Ervaar de snelheid van karting op het asfalt van ANAC Indoor Karting & Paintball Nijmegen! Ook voor paintballen en een ervaring in virtual reality zit je hier goed.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 14,00

Van de redactie