Tuin & Kunstfair




Tuin & Kunstfair

» Let op: deze activiteit is voorbij «

OPENTUINDAGEN 29 EN 30 AUGUSTUS 2015
‘Bijzondere vaste planten & heesters’

Zaterdag 29 en zondag 30 augustus
Tijdstip van 10.00 – 17.00 uur
Toegang gratis
Parkeren € 2,-


Lekker struinen door velden vaste planten en heesters? Komt u gezellig langs op onze opendagen!
U kunt genieten van een assortiment van 1800 soorten vaste planten en vele soorten gewone en bijzondere heesters. Er zijn bekende kwekers aanwezig uit heel Nederland met hun eigen assortiment, zodat er een compleet aanbod aanwezig is. Hein Meeuwissen zijn de specialisten op het gebied van verwilderingsbollen. Zij geven u graag een uitgebreid advies en antwoord op uw vragen.
De bollen zorgen voor een natuurlijk effect in uw tuin en zijn de eerste tekenen van een heerlijk voorjaar. Terwijl de vaste planten nog in winterslaap zijn, geven de bollen al kleur aan uw tuin.

Kweker Jan Neelen staat bekend om zijn collectie vaste Geranium’s. Hij introduceert nieuwe soorten uit het buitenland. Geranium’s zijn sterke planten en verreiken uw tuin met hun kleurenpalet.
Jaap Duijs heeft een assortiment van o.a. vele aparte soorten Rhodoxis.

Deze dagen staan weer in het teken van een hoop gezelligheid en de knusse sfeer op onze kwekerij zullen u zeker aanspreken. Peggy Eras van de beeldentuin Keigaaf zal ons deze dagen vergezellen met haar prachtige beeldententoonstelling gemaakt van Serpetijn, een steensoort afkomstig uit Zimbabwe.
Kunstenares Ditte Benschop maakt creatieve schilderijen. De natuur is een bron waaruit zij put voor haar schilderijen en daar laat ze de realiteit van het leven zien in de vorm van landschappen, zeegezichten, bloemen etc. Zij verzamelt materiaal dat kan worden verwerkt in haar schilderstukken om een verbinding te laten ontstaan met de aarde.
De kracht om met zand, schelpen(fossielen) en hout te werken geeft een heerlijk gevoel wat met verf alleen nooit kan worden bereikt. Rita Bus heeft weer mooi geschilderd aardewerk met afbeeldingen van dieren en de natuur.

Naast dit alles staan er diverse exposanten. Laat u verrassen door Danielle Wolters met haar biologische creatieve uitspattingen op kookgebied. Zij kan u alles vertellen over de Italiaanse en mediterraanse keuken en u warm maken om eens een zeer gezellige kookworkshop bij haar te komen volgen. Een echte aanrader! De varen- en hosta vereniging delen graag hun kennis met u en staan klaar voor vragen en tips.
Landrucci is van de partij met heerlijke ambachtelijke Italiaanse producten en Nocciolo heeft een nieuw product Perziksteen wat geschikt is als bodembedekker voor o.a. wandelpaden, de oprit en in uw border.
Olivita verkoopt crème met als basis olijven.

Tuinontwerpster Els Broekhof is weer van de partij. Zij inspireert u met haar creatieve ideeën en staat u graag bij met het maken van een keuze voor de juiste plant op de juiste plaats.

Wij geven u graag advies, waardoor u de juiste keuze voor uw beplanting kunt maken.
In onze prachtige showtuin en kassen kunt u heerlijk ontspannen en inspiratie opdoen!

Op ons terras kunt u even heerlijk ontspannen met een kopje koffie, thee en ambachtelijk gemaakt gebak!

 Bezoek www.krijnspaan.nl

Tuin & Kunstfair
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.