1

Oldtimerdag De Bilt




Oldtimerdag De Bilt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Herbie, de nieuwe blikvanger in onze gemeente mag natuurlijk op deze dag niet ontbreken. In een unieke samenwerking tussen autobedrijf De Rooij en de organisatie van de Oldtimerdag is er dit jaar voor gekozen om de Herbieroute te rijden. Om 10.30 uur starten alle deelnemers vanaf de Dorpsstraat voor een route van ca 70 kilometer. De eerste Oldtimers worden om ca 12.00 uur weer terugverwacht.

’s Middag worden de oldtimers opgesteld in de Dorpsstraat. U kunt ze dan bezichtigen en in gesprek gaan met de eigenaars. Een deskundige jury zal bepalen wat de mooiste auto’s zijn en de eigenaars van de drie mooiste oldtimers krijgen een prijs.

Bent u in het bezit van een oldtimer en wilt u meedoen aan deze dag, dan kunt u zich inschrijven op www.oldtimerdagdebilt.nl.
Heeft u geen oldtimer, maar wilt u toch meerijden. Koop dan een kaartje voor Bus27. 's Ochtends kunt u meerijden met toertocht van 70 km. 's Middags is er een kleinere tocht van 30 km door de Gemeente De Bilt. Kaartjes kosten respectievelijk € 10,- en € 5,- en zijn te bestellen via ons webiste.

Één van de deelnemers van vorig jaar zei "We hebben vorig jaar enorm genoten en doen dit jaar ook weer graag mee. Het was vorig jaar goed georganiseerd met een mooie route. Organisator De Rooij: "Ook dit jaar hebben we weer een mooie route uitgezet langs de mooiste plekjes in onze regio".

Meer informatie: www.oldtimerdagdebilt.nl

 Bezoek www.oldtimerdagdebilt.nl

Oldtimerdag De Bilt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.