Baantjer LIVE!




Baantjer LIVE!

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het theater als feestlocatie/crime scene? Jazeker! In Baantjer LIVE! is het publiek getuige van een intiem jubileumprogramma dat een onheilspellend randje krijgt als er een dode valt. Inspecteur De Cock (Peter Tuinman) en zijn assistent Vledder (Beau Schneider) zijn direct ter plaatse om de moord te onderzoeken en ook commissaris Buitendam (Peter Römer) is van de partij. Net als in de eerdere voorstelling Baantjer en de moord in het theater roepen zij bij hun politieonderzoek de hulp in van het publiek. Wie zich eerst nog bezoeker waande op een feestje, kan nu worden opgeroepen als getuige van een moordzaak. Wie o wie is de dader…?
Of het nu gaat om de boeken, de tv-serie of de theatervoorstelling, Baantjer staat al jarenlang garant voor succes. Naar aanleiding van 'Baantjer en de moord in het theater' schreef de Telegraaf enthousiast: ‘Baantjer werkt goed op het toneel.’ En de Volkskrant constateerde tevreden: ‘Het Baantjergevoel is ook in het theater in ruime mate aanwezig.’
Een vervolg kon niet uitblijven. Baantjer LIVE! is een gloednieuw, spannend, interactief toneelstuk met een grote cast. Een voorstelling die u beslist gezien wilt hebben.

Nieuw : Download gratis de Baantjer LIVE! App met geheime tips en mogelijke daders.

 Bezoek www.crowntheateraalsmeer.nl

Baantjer LIVE!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.