Zeldzaam mooie markt




Zeldzaam mooie markt

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Zeldzaam Mooi heeft één van de grootste handgemaakt markten van Nederland, de Diezijn leuk! én handgemaakt markten in Groningen overgenomen. De Diezijn leuk! én handgemaakt markt wordt een zeldzaam mooie markt!

De zeldzaam mooie markt is een markt met allerlei unieke, originele en handgemaakte producten. Maar deze bijzondere markt biedt ook de gelegenheid voor inspiratie, creatie en demonstratie en andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen.

De ideale plek om een origineel cadeau te vinden voor Sinterklaas, Kerst (november editie), Pasen, Moederdag (tweede paasdag) of om jezelf eens lekker te trakteren. Op deze wel heel bijzondere markt vind je echt eens iets anders en ontmoet je de personen achter dat leuke product dat je al eens in de media zag. Met meer dan 100 verschillende marktkramen is er voor ieder wat wils. Zo staat Kleingebleven uit Groningen op de zeldzaam mooie markt met retro, design, vintage en nostalgische artikelen met de nadruk op speelgoed en kinderspullen van vroeger. Ook uit Groningen is Kantje boord creatieve creaties. Zij staan op de markt met handgemaakte theedozen, dienbladen, vogelhuisjes, bloempotjes en sieradenkistjes. Daarnaast staat ook Fenna’s Sieraden uit Groningen op de markt met unieke handgemaakte zilveren sieraden.

Van vilt, glaskralen, illustraties, kunst, houten speelgoed, accessoires, zpagetti, feestartikelen, knuffels, tot tassen, kleding en nog heel veel meer. Bezoekers en deelnemers beschrijven de zeldzaam mooie markt als gezellig, vrolijk en bijzonder.

De zeldzaam mooie markt is op koopzondag 08 november van 11.00 - 17.00 uur op de Vismarkt in Groningen!

 Bezoek www.facebook.com

Zeldzaam mooie markt
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.