1

Ruth Jacott




Ruth Jacott

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op maandag 28 maart a.s. 2e Paasdag geeft Ruth Jacott haar grote theaterconcert van 2016 in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Let op! Dit concert begint om 14.00 uur en is alleen te zien in Scheveningen!

In 2009 gaf Ruth voor het laatst 2 concerten in de serie Sterren aan Zee. Zij zingt nu weer eens al haar hits achter elkaar!
Ook zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Ruth spelen op een grote concertvleugel! Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

Ruth Jacott behoeft geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land. Haar naam duikt dan ook echt overal op. Op festivals, in musicals, het songfestival en in alle theaters die Nederland heeft met haar vele, vele theatertournees of met grote artiesten zoals Paul de Leeuw. Vanaf 1986 is ze al met grote projecten bezig en niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Dat is dus in 2016 al 30 jaar! Dat gaan we groots met haar vieren. En waar kun je dat het beste vieren mét haar fans? Jazeker, in één van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Boek snel kaarten want al haar concerten zijn altijd snel uitverkocht!

 Bezoek www.afascircustheater.nl

Ruth Jacott
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.