Scheveningen

Dagje of weekendje Scheveningen - wat te doen?

Uitstapjes Scheveningen (30)

De Pier Pannenkoeken

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Pannenkoeken eten met uitzicht op de Noordzee en met een van de mooiste stranden van Nederland aan je voeten. Je vindt Pier Pannenkoeken op het uiterste puntje van De Pier, boven zee.

elke dag geopend

entree vanaf € 6,95

Bowling Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Combineer een dag aan zee met een uurtje bowlen in de Palace Promenade, het leukste shoppingcenter van Scheveningen.

elke dag geopend

entree vanaf € 28,00

Surfschool Aloha

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Laat je meevoeren door de golven en krijg de surfkunst onder de knie bij Surfschool Aloha op het Noorderstrand in Scheveningen.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 35,00

kinderen vanaf € 20,00

IJssalon Veneta

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Geniet van een Italiaans ijsje bij IJssalon Veneta op De Pier in Scheveningen.

elke dag geopend

entree onbekend

SEA LIFE Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - In SEA LIFE zijn naast de zeeschildpad en de zwartpunt rifhaai ook roggen en otters te zien. Allemaal vanuit een tunnel, met 180.000 liter water boven je hoofd!

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 14,75

kinderen vanaf € 10,75

peuters gratis

Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voor veel Nederlanders het leukste dagje weg: een dagje Scheveningen! Lekker winkelen langs de kust, over de beroemde pier lopen of naar het Circustheater.

elke dag geopend

gratis toegang

Beachclub Barbarossa

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Voetjes in het zand, wind in je haren en met uitzicht op zee. Op deze manier lunchen of dineren kan bij Beachclub Barbarsossa aan de boulevard van Scheveningen.

geopend, elke dag geopend

entree vanaf € 5,50

Pier Suites

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - De golven ruisen zachtjes en wiegen je rustig in slaap tijdens een overnachting in de Pier Suites. Deze luxe suites op de Pier van Scheveningen hebben een jacuzzi, een terras en een mooi uitzicht over de Noordzee.

elke dag geopend

entree vanaf € 148,30

Sumo Scheveningen

SCHEVENINGEN, ZUID-HOLLAND - Na een wandeling op de boulevard is het in restaurant Sumo in Scheveningen genieten van onbeperkt Japanse gerechten.

elke dag geopend

volwassenen vanaf € 28,95

kinderen vanaf € 13,80

Van de redactie

UITagenda Scheveningen, vanaf 21 juli 2018