Surfschool The Shore Scheveningen


-advertentiepositie-



Surfles in Scheveningen

In Scheveningen is heel wat te beleven! Surfen maakt je bezoek aan deze populaire badplaats net even iets leuker. Volg een surfles bij The Shore in Scheveningen. Een surfschool, restaurant en ontmoetingsplek in één. Je kunt hier materialen huren om zelf te gaan surfen, maar ook een les volgen! Alleen, met collega's of met vrienden. Bij de all-in cursus garandeert Surfles.NL dat iedereen zijn eerste golfrit maakt. Zo niet, dan is elke volgende les gratis tot het wel lukt.



De golven trotseren op een feestje? The Shore organiseert ook kinderfeestjes! De feestjes zijn inclusief materiaal en na afloop krijgt iedereen een goodiebag mee naar huis. Er zijn ook speciale arrangementen voor bedrijven, families, vrijgezellenfeestjes en mannenuitjes.

Surfschool The Shore Scheveningen in Scheveningen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 22,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Neem surfles bij Surfles.NL in Scheveningen

Surfschool The Shore Scheveningen
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.