1

Fototentoonstelling




Fototentoonstelling

» Let op: deze activiteit is voorbij «

In het weekend van 19 en 20 maart 2016 organiseert Fotoclub De FotoSchouw haar jaarlijkse expositie in buurthuis ’t Slot, Kastelenplein 167 in Eindhoven. Op beide dagen zijn tussen 12.00 en 17.00 uur de beste foto’s van onze leden over zeer uiteenlopende onderwerpen te zien. Er worden zowel foto’s als audiovisuele presentaties getoond.
Lid maakt posterfoto ondanks visuele beperking
Een van onze leden, Frans Verharen, heeft een visuele beperking. Het belemmert hem niet op onnavolgbare wijze staaltjes van creativiteit te presenteren. De foto die dit artikel siert is er daar één van.
“Het tweede gebruik”
Eén onderwerp krijgt op de expositie speciale aandacht, “Het tweede gebruik”. Het was voor onze leden een uitdaging om in beeld te brengen hoe producten, of delen ervan, na het gebruik waarvoor ze gemaakt zijn, een nieuw leven krijgen in een geheel andere vorm.
Mensen zijn zeer creatief, en het spiedend oog van onze leden brengt het thema “Het tweede gebruik” met een grote verscheidenheid aan foto’s fantastisch in beeld op onze expositie.
Tijdens deze expositie zullen er ook een aantal door onze leden gemaakte audiovisuele presentaties te bewonderen zijn.
Laat U ook verrassen door de ”Fotoketting”. Een opeenvolging van foto’s, waarbij iedere foto een relatie heeft met de voorafgaande foto. Een fraaie serie foto’s, met vaak onverwachte wendingen door de persoonlijke interpretatie van de fotograaf, is het resultaat.
Bijzonder is dit jaar dat er twee verschillende fotokettingen zijn, die beiden dezelfde foto als startpunt hebben.
De FotoSchouw, een club van ca. 40 enthousiaste amateurfotografen van 50 jaar en ouder, is één van de activiteiten van de PVGE afd. Eindhoven, maar heeft ook veel leden uit de omliggende gemeenten.
De FotoSchouw bestaat inmiddels ruim 35 jaar. In die tijd is een schat aan ervaring opgebouwd, die zich weerspiegelt in de expositie.
Kortom, een interessante expositie die op beide dagen gratis is
te bezoeken.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, en ´t Slot is met openbaar vervoer vanuit Eindhoven bereikbaar met buslijnen 15 en 19. Meer informatie over onze fotoclub vindt u op www.fotoschouw.nl

 Bezoek www.fotoschouw.nl

Fototentoonstelling
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.