1

TED Dream 2016




TED Dream 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

TED Dream 2016
Dinsdag 16 feb 2016 om 20.00 uur in Theater Figi Zeist
Een primeur in de bioscoop: voor de eerste keer is het fenomeen TED wereldwijd op groot scherm te bewonderen! De TED Talks zijn al jaren legendarisch: de bondige en inspirerende presentaties van invloedrijke denkers vinden gretig aftrek in collegezalen en op YouTube. De openingsavond van hun jaarlijks drukbezochte congres, TED 2016: Dream, is op dinsdag 16 februari 2016 exclusief te zien in de bioscoop. Dat betekent twee uur lang genieten van “ideas worth spreading”, slechts enkele uren nadat ze in Vancouver aan een waar VIP-publiek zijn gepresenteerd.


TED Dream 2016: € 17.00 (alleen vertoning TED Dream)
TED Dream Diner 2016: € 38.50 (smaakvol tweegangen diner in Figi inclusief TED Dream vertoning)
Vanaf 18.00 uur heten wij u van harte welkom voor het diner, waarvoor wij graag een tafel voor u reserveren. Wij zullen er natuurlijk voor zorgen dat u op tijd bent voor TED Dream en wensen u alvast een inspirerende avond toe!

TED Dream inclusief The Story behind your succes door CLC-VECTA: deelname is voor leden van CLC-VECTA gratis. Niet-leden betalen een bijdrage in de kosten van € 85,- p.p. of kunnen zich via een lid eenmalig vrijblijvend en kosteloos laten introduceren. Leden van Y-Live en lezers van VM nemen deel tegen het gereduceerde tarief van € 35,- p.p. Klik hier om je aanmelding in orde te maken via de site van CLC-VECTA.

The story behind your success
Combineer uw bezoek aan TED Dream 2016 met de CLC-VECTA Platformbijeenkomst Congressen ‘The story behind your success’
Storytelling lijkt het toverwoord voor een succesvolle bijeenkomst. Om het succes te verbeteren is het bepalen van de kritische succesfactoren voor een betekenisvolle bijeenkomst essentieel. Maar hoe geef je daadwerkelijk inhoud aan jouw congres en welke uitdagingen kom je tegen? Deze CLC-VECTA Platformbijeenkomst helpt je daarbij! Je gaat naar huis met praktische tips en tools om het verhaal achter jouw succes te gaan bouwen.

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met De Nederlandse Associatie en VM en belooft een zeer inspirerend programma waarin we op zoek gaan naar 'the story behind your succes’.

Voor wie
Deze bijeenkomst is met name interessant voor iedereen die actief is in de congres- en vergadersector, zowel aan aanbod- als vraagzijde en alles daar tussenin (verenigingsmanagers, management en sales medewerkers van congreslocaties en PCO's).

Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Welkom & opening door Fons de Poel, dagvoorzitter en moderator
16.45 uur Lezing (in het Engels) door Martin Sirk, CEO ICCA
17.00 uur Lezing door Mathieu Daalder, directeur DNA (De Nederlandse Associatie)
17.15 uur ‘Hoe pas je storytelling toe bij een succesvol congres’ door Fons de Poel
17.45 uur Inleiding op ‘de Versnellingskamer’ door Allard Dericks, managing partner Spilter
18.00 uur Werkdiner
19.30 uur Het ‘Figi achter de schermen’ dessert
20.00 uur TED2016: Dream Conference Vancouver, live in Zeist
22.00 uur Einde

Werkdiner
Met behulp van ‘de Versnellingskamer’ van Spilter, worden urgente vragen tijdens het werkdiner opgelost. Om het werkdiner zo effectief mogelijk te maken, wordt na registratie aan alle deelnemers gevraagd 5 vragen / problemen / uitdagingen te formuleren.
Lees meer op de website van CLC-Vecta

 Bezoek figi.nl

TED Dream 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.