Zeist

Dagje Zeist - wat te doen?

Uitstapjes in Zeist (12)

Aldo Theater Zeist

zeist, Utrecht  -  Alles met poppen vind je bij het Aldo Poppentheater: workshops, cursussen, kinderfeestjes en voorstellingen op locatie!

geopend op afspraak of bel +31(0)6 10783033 

Schaapskooi Heidestein

zeist, Utrecht  -  Breng een bezoekje aan de Drentse heideschapen die op landgoed Heidestein in Zeist lopen. Bij de Schaapskooi leren kinderen veel leuke dingen over de natuur.

open op zondag - soms geopend op zaterdag 

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.

geopend, soms geopend op zondag, maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Prinses Máxima Manege

den dolder, Utrecht  -  Bij de Prinses Máxima Manege rij je voor het eerst op een paard of neem je meerdere lessen. Ook als je zelf een beperking hebt. Voor de meervoudig gehandicapte ruiters is er een huifbed.

's zondags gesloten 

Natuurspeelbos De Boswerf

zeist, Utrecht  -  Lekker naar buiten! Ga ravotten in de natuur, speel verstoppertje tussen de struiken en bewonder de kleine beestjestuin. De Boswerf is daarnaast het ideale startpunt voor een wandeling door de natuur.

open op zondag, woensdag, donderdag en vrijdag 

Evementenbureau De Ceremoniemeester

den dolder, Utrecht  -  De perfecte ceremoniemeester op het gebied van zakelijke evenementen: De Ceremoniemeester. In Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle wordt elk feest naar wens vormgegeven.

elke dag geopend 

Slot Zeist

zeist, Utrecht  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

's maandags gesloten 

Kinderboerderij De Brink

zeist, Utrecht  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op zondag 

Bartiméus - Dineren in het Donker

zeist, Utrecht  -  Blindeninstituut Bartiméus organiseert speciale diners in het stijlvolle Hotel Restaurant Oud London in Zeist. Bezoekers ervaren hoe het is om niet of nauwelijks te kunnen zien.

geopend op afspraak of bel +31 (0)6 386 812 97 

Bed and Breakfast Valckenbosch

zeist, Utrecht  -  Lekker slapen in hartje Zeist doe je bij Bed and Breakfast Valckenbosch. In een charmant pand met eigen tuin ben je er echt even uit.

geopend op afspraak of bel +31 (0)653 269 853 

Steyn Appartementen

zeist, Utrecht  -  In het bosrijke gebied van de Utrechtse Heuvelrug liggen de mooie Steyn appartementen. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor mooie fiets- en wandeltochten.

elke dag geopend 

Kasteel Kerckebosch

zeist, Utrecht  -  Kasteel Kerckebosch is al 120 jaar oud. Het is een heerlijke plek voor een goede lunch of diner, weekendje weg of feest.

open op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag 

Win 2 vrijkaartjes voor Monkey Town Delft

prijsvraag Wat als er nou eens een speelparadijs was met naast de bekende klim- en klauter speelmogelijkheden en superglijbanen ook nog een unieke peuterzone, een lasergame arena (gratis bij een regulier ticket) en zelfs een rolschaatsbaan? Dat klinkt als lekker veel actie voor de kinderen, zodat je als...

UITagenda Zeist

UITagenda

Activiteit toevoegenWat te doen? Bekijk de volledige Zeist UITagendaWat te doen vandaag? Bekijk de tips van de redactie

dinsdag

4 augustus 2020Orgelconcert Ignace MichielsAvondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling Austerlitzdinsdag 4 augustus 2020

woensdag

5 augustus 2020Orgelconcert Ignace MichielsAvondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling Austerlitzwoensdag 5 augustus 2020

donderdag

6 augustus 2020Orgelconcert Ignace MichielsAvondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling Austerlitzdonderdag 6 augustus 2020

vrijdag

7 augustus 2020Orgelconcert Ignace MichielsAvondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling Austerlitzvrijdag 7 augustus 2020

zaterdag

8 augustus 2020Orgelconcert Ignace MichielsAvondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling Austerlitzzaterdag 8 augustus 2020

zondag

9 augustus 2020Avondwandeling AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzVleermuizen van boswachterij AusterlitzPaddenstoelen van AusterlitzHerfstwandeling AusterlitzBosuilen van Austerlitzzondag 9 augustus 2020