1

Uitstapjes vlakbij Kasteel Kerckebosch

Schaapskooi Heidestein

zeist, Utrecht (0.54km)  -  Breng een bezoekje aan de Drentse heideschapen die op landgoed Heidestein in Zeist lopen. Bij de Schaapskooi leren kinderen veel leuke dingen over de natuur.

Natuurspeelbos De Boswerf

zeist, Utrecht (0.74km)  -  Lekker naar buiten! Ga ravotten in de natuur, speel verstoppertje tussen de struiken en bewonder de kleine beestjestuin. De Boswerf is daarnaast het ideale startpunt voor een wandeling door de natuur.

-aanbevolen door adverteerder-

Het Hernhutter Huis

zeist, Utrecht (1.67km)  -  Het Hernhutter Huis in Zeist brengt met tentoonstellingen en rondleidingen de historie van het zendingswerk en de Boerdergemeente opnieuw tot leven.

Slot Zeist

zeist, Utrecht (1.74km)  -  Elk jaar kun je weer andere exposities bewonderen in de Culturele vleugel van Slot Zeist. Lunchen in het prachtige slot kan in de Brasserie. Wil je de historische stijlkamers een keertje zien? Ga dan mee met een rondleiding.

Slottuintheater Zeist

zeist, Utrecht (1.74km)  -  Het Slottuintheater is een openluchttheater op een prachtige locatie: in de tuinen van het zeventiende-eeuwse Slot Zeist. De voorstellingen zijn gratis. Vanaf het voorjaar tot en met het najaar zijn er regelmatig voorstellingen. Check het programma.

Aldo Theater Zeist

zeist, Utrecht (2.22km)  -  Alles met poppen vind je bij het Aldo Poppentheater: workshops, cursussen, kinderfeestjes en voorstellingen op locatie!

Kartcircuit Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (2.25km)  -  Lekker karten in de groene omgeving van Driebergen! Kartcircuit Driebergen is een heerlijke buitenbaan.

Kinderboerderij 't Woelige Nest

driebergen-rijsenburg, Utrecht (2.48km)  -  Op kinderboerderij 't Woelige Nest in Driebergen is het één gezellige beestenboel. Hier wonen onder andere geiten, ezels, varkens, cavia's en konijnen.

Kinderboerderij De Brink

zeist, Utrecht (2.55km)  -  Kinderboerderij De Brink in Zeist is één van de grootste kinderboerderijen van Nederland. Hier knuffel je dieren als pony's, konijnen en geiten.

-aanbevolen door adverteerder-

Buitenplaats Sparrendaal

driebergen-rijsenburg, Utrecht (2.69km)  -  Op een bosrijke locatie ligt het bijzondere Buitenplaats Sparrendaal. Een ideale plek voor beurzen, vergaderingen of feesten.

Laco Driebergen

driebergen-rijsenburg, Utrecht (2.74km)  -  Trek sportieve baantjes of kom lekker ontspannen zwemmen bij Laco Driebergen. Vier bassins, een glijbaan en een buitenbad zorgen ervoor dat je hier heerlijk kan zwemmen!

Kinderboerderij Dier en Wij

odijk, Utrecht (2.83km)  -  Dierenliefhebbers brengen een bezoek aan kinderboerderij Dier en Wij in Odijk. Hier leren kinderen alles over het verzorgen van dieren.

Beauforthuis - podium & theatercafé

austerlitz, Utrecht (3.31km)  -  Omgeven door de bossen van Soest staat een historisch kerkje van rond 1850. Het bijzondere Beauforthuis biedt nu een podium aan intieme concerten en exposities. Het Beauforthuis is dagelijks geopend voor een hapje in het theatercafé.

RCN het Grote Bos

doorn, Utrecht (4.31km)  -  Midden in de natuur van RCN het Grote Bos, gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, vindt iedereen een vakantiebungalow of een kampeerplek.

De Pyramide van Austerlitz

woudenberg, Utrecht (5.57km)  -  De Pyramide van Austerlitz is letterlijk een historisch hoogtepunt uit de tijd van Napoleon. Wandel ook door het omringende bos.

Beeldenpark Jits Bakker

de bilt, Utrecht (5.78km)  -  Wauw, moet je dat beeld zien, en die! De bronzen en marmeren beelden van Jits Bakker staan her en der verspreid door Beeldenpark Jits Bakker, op het mooie Landgoed Beerschoten.

Wellness Thermen Soesterberg

soesterberg, Utrecht (5.84km)  -  Ontspanning en aandacht voor een gezond uiterlijk en innerlijk, dat vind je bij Wellness Thermen Soesterberg. Geniet naast de baden en sauna's van een heerlijke massage!

Nationaal Bomenmuseum Gimborn

doorn, Utrecht (5.86km)  -  Nationaal Bomenmuseum Gimborn: elk seizoen een fascinerende kleurrijke schatkamer vol kronkelende paadjes, slingerende watertjes en duizenden boom- en struiksoorten.

Laco Zwembad Doorn

doorn, Utrecht (5.91km)  -  Baby- en peuterzwemmen, therapeutisch zwemmen of misschien aquajoggen en relaxen in de sauna? In Laco Zwembad Doorn is het allemaal mogelijk.

Fort bij Vechten

bunnik, Utrecht (6.11km)  -  Het prachtige Fort bij Vechten is een leuke stop tijdens een fietstocht door het Utrechtse landschap. Ontdek de roerige geschiedenis van het fort en bezoek het Waterliniemuseum.

Het Waterliniepad

bunnik, Utrecht (6.11km)  -  Op het Waterliniepad loop je in zestien etappes van Volendam via Utrecht naar Dordrecht. In totaal 350 kilometer wandelplezier langs talloze forten, fraaie vestingstadjes en door nieuwe natuurgebieden.

Kidsklompenpad Slagmaat

bunnik, Utrecht (6.13km)  -  Wandel door een fort, door een speelbos en langs leuke waterplekjes. Het Slagmaatpad is een avontuurlijk pad helemaal gericht op kinderen.

Amelis'Hof

bunnik, Utrecht (6.25km)  -  Bij de Amelis'Hof wordt geteeld op biodynamische wijze. De bonen, spruitjes, aardbeien en veel meer groeien op zonder bestrijdingsmiddelen. Koop groente en fruit van Amelis'Hof in de tuinwinkel. Bloemen uit bloementuin mag je zelf plukken.

Park Vliegbasis Soesterberg

soest, Utrecht (6.48km)  -  De zwaarbewaakte stallen van F15's zijn nu groen van het mos en de shelter waar militairen zich verscholen is nu een thuis voor vleermuizen. Park Vliegbasis Soesterberg is een landschap met een enerverend verleden.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Kasteel Kerckebosch