Liberation Route

utrecht, Utrecht (0.11km)  -  Volg het pad van de geallieerden in de Tweede Wereldoorlog. Op de verschillende luisterplekken in de regio Arnhem, Nijmegen en de Veluwe is het verleden te herbeleven.

Kunstliefde Utrecht

utrecht, Utrecht (0.15km)  -  Kunstliefde brengt mensen graag in aanraking met hedendaagse kunst. Er is extra aandacht voor kunstenaars uit Utrecht zelf en jonge makers. Kunstliefde organiseert de Utrechtse Atelier Route en UtrechtDownUnder.

Lasergames Utrecht

utrecht, Utrecht (0.28km)  -  Word een hypermoderne soldaat bij Lasergames Utrecht. Met een lichtgewicht vest met elektronische sensoren en een lasergun kan de oorlog beginnen!

Bloemenmarkt Janskerkhof Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Gek op bloemen! Op zoek naar een mooie bos? Bezoek het sfeervolle Janskerkhof op zaterdag, dwaal rond en kies een prachtige bos uit de enorme bloemenzee.

Literatuurhuis Utrecht

utrecht, Utrecht (0.38km)  -  Poëtische klanken en rijmende woorden vind je in het Literatuurhuis in Utrecht. Welkom bij het hoofdpodium van de literatuur!

Park Lepelenburg Utrecht

utrecht, Utrecht (0.41km)  -  Park Lepelenburg is onderdeel van een lange, groene strook net buiten het centrum. Relax in een ligstoel, terwijl de kinderen lekker spelen in de speeltuin.

Pandhof van de Dom

utrecht, Utrecht (0.47km)  -  De Pandhof van de Dom: de oude kloostertuin van de Domkerk is een oase van rust midden in de stad Utrecht.

Live Today

utrecht, Utrecht (0.48km)  -  Om de hoek bij de Neude in Utrecht vind je Live Today, een winkel met prachtige spullen voor je interieur.

Café De Zaak

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  's Zomers een koud drankje op het terras, 's winters een warme chocolademelk in het sfeervolle interieur: De Zaak is een gezellig café in hartje Utrecht.

Utrecht Domstad - museumwandeling

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Domstad Utrechts barst van de musea. Met deze museumwandeling van 9 kilometer kom je langs museum Speelklok, het Spoorwegmuseum en nog zeven andere leuke en bekende musea.

Wandeling Utrecht Lumen

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Bekijk Utrecht in het donker! Utrecht Lumen neemt bezoekers het hele jaar mee in een tocht langs prachtige lichtkunstwerken.

Beklim de Domtoren!

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Beklim de blikvanger van de stad Utrecht, de Domtoren. Deze middeleeuwse toren is de hoogste van Nederland en heeft maar liefst 465 traptreden. En nu de toren in de steigers staat kun je zelfs naar de torenspits! Daar wacht een spectaculair uitzicht.

Paleis Lofen Utrecht

utrecht, Utrecht (0.49km)  -  Dwaal 900 jaar later door het keizerlijk Paleis Lofen en ontdek hoe Utrecht een stad wordt. Paleis Lofen is in 1000 jaar verdwenen tussen de Vismarkt en het Domplein in Utrecht. Reis aan de hand van de belangrijkste gebeurtenissen mee door te tijd.

Kruideniersmuseum Utrecht

utrecht, Utrecht (0.5km)  -  Ga terug in de tijd en maak kennis met oude kruiden en verpakkingen in het Kruideniersmuseum in Utrecht. In 2022 is het museum verhuisd en grondig gerenoveerd.

Theater Kikker

utrecht, Utrecht (0.56km)  -  Kom cultuur snuiven bij Theater Kikker in Utrecht. Dans, theater of jeugdtheater, hier staan altijd leuke voorstellingen op de planken.

Varen met de Tapasboot

utrecht, Utrecht (0.57km)  -  Ontdek Utrecht vanaf het water en geniet ondertussen van heerlijke tapas. Ideaal voor een familie-uitje of gezellig met vrienden Utrecht te water verkennen.

Ontsnap uit je eigen escaperoom op locatie!

utrecht, Utrecht (0.58km)  -  Spannend, een escaperoom op een ver-van-je-bed locatie. Maar hoe bizar is het als je ineens opgesloten zit in je eigen schuur, huis of kantoor? Uitjesbazen organiseert nog veel meer originele en avontuurlijke groepsuitjes als deze!

Escape Room The Recruits

Escape Room The Recruits

Boek met korting Waan je James Bond in escaperoom The Recruits en dring binnen in een high-tech locatie van de Russische geheime dienst. Of probeer gestolen informatie te onderscheppen voor die de vijand bereikt. Er is ook een escaperoom voor kinderen.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Stadsschouwburg Utrecht