Slot Zeist
Slot Zeist

Slot Zeist werd gebouwd in 1677. Nog steeds staat het gebouw fier overeind. Slot Zeist leent zich prima voor een vergadering in stijl en feesten. Of wat dacht je van een sprookjesachtige bruiloft?

Exposities

In de Culturele vleugel van het slot zijn elk jaar nieuwe exposities te zien. Benieuwd naar de prachtige stijlzalen waar je de adelijke sfeer van vroeger proeft? Ga dan een keer mee met een rondleiding. Deze duren ongeveer een uur en de gidsen vertellen over de geschiedenis, architectuur en bewoners van het slot. Combineer een bezoek aan Slot Zeist met een heerlijke wandeling door de prachtige slottuin met beeldentuin en sluit de dag af met een hapje of drankje op het terras van de sfeervolle Brasserie.

Bovendien ligt Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie startplek voor een wandeling of fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug.

Slot Zeist in Zeist leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, familiedag, schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.slotzeist.nl

Kromme Rijnpad. Foto: Utrecht Marketing © Jurjen Drenth
Kromme Rijnpad. Foto: Utrecht Marketing © Jurjen Drenth
Foto: Utrecht Marketing © Seijbel Photography
Foto: Utrecht Marketing © Seijbel Photography