Slot Zeist

Het Slot Zeist werd gebouwd in 1677. Nog steeds staat het gebouw fier overeind. Slot Zeist leent zich prima voor een vergadering in stijl. Organiseer op deze markante plek een congres en je bezoekers zullen versteld staan van de klasse die jouw bijeenkomst uitstraalt. Het Slot is ook geschikt voor prachtige bedrijfs- of familiefeesten. Of wat dacht je van een sprookjesachtige bruiloft?

Het hele jaar door zijn er in Slot Zeist verschillende exposities te zien. Ook worden er op bepaalde data rondleidingen door Slot Zeist gegeven. Deze duren ongeveer een uur en de gidsen vertellen over de geschiedenis, architectuur en bewoners van het Slot. Combineer een bezoek aan Slot Zeist met een heerlijke wandeling door de prachtige Slottuin en sluit de dag af met een hapje of drankje op het terras van de sfeervolle Brasserie van het Slot. Bovendien ligt Het Slot Zeist in een prachtige, bosrijke omgeving. Een mooie plek voor een wandeling of fietstocht door de Utrechtse Heuvelrug.

Slot Zeist in Zeist leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.