1

Taxatiedag




Taxatiedag

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Op zondag 2 oktober organiseert het Zuiderzeemuseum in samenwerking met Becks Art Consultancy en Veilinghuis Onder de Boompjes een taxatiedag voor bezoekers. Nieuwsgierig of dat schilderij, het zilveren bestek van oma of een oud meubelstuk geld waard is of ben je gewoon benieuwd naar het verhaal erachter? Kom dan naar het Amsterdamse Huis in het buitenmuseum en laat het gratis taxeren door de experts van Veilinghuis Onder de Boompjes.

Bezoekers mogen op vertoon van een geldig entreebewijs van het buitenmuseum (zie hieronder) per persoon drie voorwerpen laten taxeren. De speciaal ingerichte zaal van het Amsterdamse Huis is hiervoor geopend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Er zijn experts aanwezig met verschillende specialismen, zoals schilderijen, meubels, zilver en porselein.

Overigens is het buitenmuseum ten tijde van de taxatiedag geopend als wandelpark. Een prachtig winterdecor en de selectie uitvergrote foto’s uit de collectie van het Zuiderzeemuseum vormen een bijzondere en indrukwekkende wandeling in het buitenmuseum.

Taxateurs
Ervaren taxateur Patrick Becks verzorgt samen met veilinghuis Onder de Boompjes uit Leiden deze editie de taxaties. Patrick Becks en veilinghuis Onder De Boompjes zijn niet meer weg te denken uit de wereld van kunst en antiek. Samen met een jong team van enthousiaste taxateurs en medewerkers leidt veilingmeester Pieter-Gerrit Binkhorst veilinghuis Onder De Boompjes. Onder hamer komt een variëteit aan kunst, antiek en aanverwante zaken.

 Bezoek www.zuiderzeemuseum.nl

Taxatiedag
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.