1

Open Studio Dagen 2016




Open Studio Dagen 2016

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ervaar de magie van radio en tv en ontdek je talenten!
Het Media Park in Hilversum opent voor de 9e keer haar deuren voor het publiek. Tijdens de Open Studio Dagen is het mogelijk binnen te kijken in de wereld van glitter en glamour in ‘Hillywood’. Studiodeuren die normaal gesloten blijven staan dit hele weekend wagenwijd open.
Eén keer per jaar krijg je de kans om te zien wat er op het Media Park gebeurt. Vraag jij je ook af hoe een studio er in het echt uitziet? Wat er allemaal bij komt kijken zodat je thuis op de televisie je favoriete programma kunt kijken? Waar alle decorstukken bewaard worden? Ben jij het nieuwe acteertalent? Wil je zelf radio maken? Weet je wat de schatkamer van het Beeld en Geluid is? Op alle vragen krijg je tijdens de Open Studio Dagen antwoord.
Maar er is meer. Dit jaar zal ook het centrum van Hilversum bol staan van de activiteiten in het kader van de Open Studio Dagen. Tussen het Mediapark en de overige locaties kun je, geheel in stijl worden vervoerd met een limousine. Zo hoef je niets te missen van het totale programma boordevol muziek, entertainment, demonstraties, etc.

 Bezoek www.openstudiodagen.nl

Open Studio Dagen 2016
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.