1

Ride To Freedom 2016 - Europese toer




Ride To Freedom 2016 - Europese toer

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Ride To Freedom 2016 - Europese Toer - In Maastricht op 7 juli !

Op 1 juli aanstaande beginnen een 40-tal jongeren uit verschillende Europese landen aan een fietstocht van meer dan 8.000 Km. Deze tocht is opgezet om aandacht te vragen voor de vervolging van de spirituele discipline Falun Dafa in China, een vervolging die begon in juli 1999 en nog steeds gaande is.

Veel kinderen zijn het slachtoffer geworden van deze wrede vervolging of hebben hun thuis verloren omdat hun ouders Falun Dafa beoefenen en geloven in waarachtigheid, mededogen en verdraagzaamheid.

Ride to Freedom heeft als missie deze kinderen te redden en mensen bewust te maken over de vervolging. Door wereldwijde bewustwording en publieke druk op het Chinese regime kan hun missie bereikt worden.

De lange reis van Ride To Freedom begint op 1 juli in Londen en zal op 3 september eindigen in Moskou waarbij ze 54 Europese steden passeren zoals Parijs, Monaco, Milaan, Munchen, Wenen, Boedapest, enz. Onderweg op de vele tussenstops hopen zij supporters te ontmoeten om hen te verwelkomen en aan te moedigen deze uitdagende tocht tot een succesvol einde te brengen.

Op 4 juli komt Ride To Freedom aan in Brussel en op 7 juli in Maastricht. Om Ride To Freedom te verwelkomen zullen er vanaf 10u activiteiten plaatsvinden op de Markt in Maastricht.

 Bezoek ride2freedom.org

Ride To Freedom 2016 - Europese toer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.