Festival Pure Passie




Festival Pure Passie

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Hét buitenfestival van Ede

Genieten, ontdekken, proeven, ontspannen, verbazen, doen – dat is Pure Passie. Dit festival tovert het prachtige landgoed Kernhem om in een prachtige buitenfair met meer dan 130 stands. Een dag vol smaken, geuren, kleuren, geluiden en gezelligheid, voor je hele familie.

Pure Passie laat je even stilstaan bij de mooie kanten van het leven. Je vindt er bijzondere muziek, lekker lokaal eten, groene ideeën, creatieve kunstenaars, hippe vintage, stoere doedingen en nog veel meer.

Op deze afsluiter van de Heideweek vind je inspiratie voor het binnen- en buitenleven. Je kunt er ook zelf aan de slag met leuke workshops. Liever relaxen? Pak een pauze in een van de wellness-ateliers of zoek een lekker plekje op het smaakeiland met zalige smaken, gezellige muziek en verrassend straattheater.

Kids beleven spannende natuuravonturen. Kom uilen spotten, paarden knuffelen, stenen schilderen, goud zoeken, luister naar de prachtige verhalen van Nico de Verhalenman en en leer over wilde dieren in de Beestenbus van Ouwehands Dierenpark. Dit en nog veel meer kan allemaal op Pure Passie 2016.

Kom ook en geniet van Festival Pure Passie. Je bent van harte welkom op zaterdag 27 augustus tussen 10.00 en 19.00 uur, op landgoed Kernhem in Ede. De toegang is gratis. Tot dan!

 Bezoek www.purepassie.nu

Festival Pure Passie
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.