Ede

Dagje of weekendje Ede - wat te doen?

Uitstapjes Ede (100)

Manege Zonder Drempels

BENNEKOM, GELDERLAND - Manege Zonder Drempels is een manege met hart voor mens en dier! Ze bieden kinderen en volwassenen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties.

's zondags gesloten

entree vanaf € 10,00

Restaurant Buitenzorg

EDE, GELDERLAND - Restaurant Buitenzorg is een markant restaurant in Ede. Hier geniet je in stijl van heerlijk eten op hoog culinair niveau of een drankje in brasserie De Zeven Reuzen.

open op zondag, maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

entree vanaf € 35,00

Rokers Verzamelmuseum

LUNTEREN, GELDERLAND - Het begon met een verzameling sigarenbandjes en die verzameling werd groter en groter. Nu is het een heus museum: het Rokers Verzamelmuseum in Lunteren.

open op dinsdag, donderdag en vrijdag

entree gratis

Vincent's Attic

EDE, GELDERLAND - Geniet van een rustig nachtje in Vincent's Attic! Gezelligheid en huiselijkheid staat hoog in het vaandel in dit hostel.

elke dag geopend

entree vanaf € 42,50

Jachthuis Sint Hubertus

HOENDERLOO, GELDERLAND - Jachthuis Sint Hubertus, ontworpen door de beroemde architect Berlage, was het huis van het echtpaar Kröller-Müller.

geopend op afspraak of bel +31 (0)800-8353628 voor meer informatie

volwassenen vanaf € 4,00

kinderen vanaf € 2,00

peuters gratis

Monkey Town Ede

EDE, GELDERLAND - Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

elke dag geopend

volwassenen gratis

kinderen vanaf € 7,50

peuters vanaf € 3,00

Pannenkoekenboerderij Kernhem

EDE, GELDERLAND - Pannenkoekenboerderij Kernhem bevindt zich op het terrein van Landgoed Kernhem. Na een wandeling in de prachtige omgeving geniet je hier van een ambachtelijk gebakken pannenkoek.

open op zondag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag - soms geopend op dinsdag

volwassenen vanaf € 6,50

kinderen vanaf € 4,50

Van de redactie