1

Uitstapjes vlakbij Zwembad De Vrije Slag

Manege Zonder Drempels

bennekom, Gelderland (0.57km)  -  Manege Zonder Drempels is een manege met hart voor mens en dier! Ze bieden kinderen en volwassenen met Ernstig Meervoudige Beperkingen (EMB) plezier en ontspanning door huifbedritten te verzorgen en appartementen in te richten voor vakanties.

Kinderboerderij de Oude Hofstede

ede, Gelderland (1.11km)  -  Kom lekker ravotten in de speeltuin of knuffelen met de dieren van kinderboerderij de Oude Hofstede in Ede. Er zijn regelmatig leuke activiteiten te doen.

BoulesBitesBar Ede

ede, Gelderland (1.22km)  -  Speel een potje jeu-de-boules en geniet ondertussen van een hapje en drankje bij BoulesBitesBar in Ede.

Kasteel Hoekelum

bennekom, Gelderland (1.57km)  -  Op zoek naar een bijzondere locatie voor een bruiloft, zakelijk evenement of een andere feestelijke gelegenheid? Vind de perfecte ambiance in Kasteel Hoekelum tussen Ede en Bennekom.

Groepsaccommodatie Boerderij Hoekelum

bennekom, Gelderland (1.58km)  -  Kampeerboerderij Hoekelum biedt groepen onderdak in een landelijke omgeving. De boerderij hoort bij kasteel Hoekelum. Op de boerderij werd vroeger kaas gemaakt. Groepen hebben nu de mogelijkheid een workshop kaasmaken te volgen.

Jump XL Ede

ede, Gelderland (1.64km)  -  Beleef een gezellige dag bij Jump XL Ede. Spring op één van de vele trampolines of jump rond in het Inflatable Airpark.

Zorgboerderij De Hoge Born

wageningen, Gelderland (1.87km)  -  Bezoek zorgboerderij De Hoge Born en wordt verrast door het boerderijleven. Geniet van de locatie tussen de akkers naast de campus van Wageningen Universiteit.

ReeHorst: congrescentrum, hotel en theater

ede, Gelderland (2.13km)  -  ReeHorst Ede is een multifunctioneel centrum voor congressen, maar ook theatervoorstellingen. Hier vind je alles onder één dak: congreszalen, een restaurant, hotel én theater. Het centrum ligt vlakbij station Ede-Wageningen.

Monkey Town Ede

ede, Gelderland (2.68km)  -  Bij Monkey Town Ede valt een dagje uit nooit in het water. In deze indoor speeltuin mogen kinderen de hele dag klimmen, klauteren en ravotten.

Fusion Dome

ede, Gelderland (2.71km)  -  Voor een avondje gezelligheid ben je bij Fusion Dome Ede aan het juiste adres. Combineer bowlen met een potje minigolf en drink daarna nog een drankje met elkaar.

Zwembad de Bongerd

wageningen, Gelderland (2.85km)  -  Iedereen kan genieten van het water in de baden van De Bongerd in Wageningen. Heerlijk sporten, ontspannen en spelen.

Speeltuin de Korenbloem

ede, Gelderland (3.26km)  -  Klimmen, spetteren en glijden in speeltuin de Korenbloem in Ede. Voordelig ravotten en kliederen voor kinderen.

Zwembad De Peppel

ede, Gelderland (3.49km)  -  Spring van de duikplank of zoef van de waterglijbaan naar beneden. Zwembad De Peppel is een gezellig zwembad voor iedereen.

Unlock Adventures Escape Rooms

ede, Gelderland (3.8km)  -  Bij escaperoom Unlock Adventures in Ede wacht het avontuur! Je hebt hier de keuze uit twee verschillende escaperooms, beide gebaseerd op een historisch verhaal. In escaperoom Nova Zembla ben je net als Willem Barentsz. gestrand op Nova Zembla en...

Survivalteam Ede

ede, Gelderland (3.8km)  -  Leef je uit samen met het Survivalteam Ede! Een oud shirt en sportschoenen aan en gaan, over obstakels en door de modder. Een leuke uitdaging voor groepen of tijdens een kinderfeestje. Je kunt hier ook bootcampen, lasergamen en boogschieten.

InstaGames Ede - Step Into The Game

ede, Gelderland (3.92km)  -  Bezoek InstaGames Ede en beleef de nieuwste en meest geavanceerde lasergames, escape rooms en virtual reality experiences. Ontdek ook de arcade ''de GameZone''.

Openluchttheater Ede

ede, Gelderland (3.94km)  -  Het Openluchttheater Ede is een monumentaal buitentheater en het grootste van Nederland. Het theater heeft de vorm van een antiek amfitheater en is gebouwd in een kuil. Het heeft maar liefst 1500 plaatsen. In het zomerseizoen zijn er concerten en...

Bloemenpluktuin Bloemrijk

wageningen, Gelderland (3.98km)  -  Niks geen standaard boeket van de bloemist. In Pluktuin Bloemrijk stel je je eigen ruiker samen. Dwaal tussen de kleurrijke bloemen in Wageningen, die ook nog eens biologisch worden geteeld.

Grand Café Premier

ede, Gelderland (4.11km)  -  Overdag kunnen gasten in Grand Café Premier terecht voor een heerlijk kopje koffie. 's Avonds fungeert het café als een gezellige feesttent met goede muziek.

Pluktuin de Bosrand

wageningen, Gelderland (4.32km)  -  Bramen, bessen en aardbeien hangen zo voor het grijpen in Pluktuin de Bosrand. Mits je op het goede moment komt natuurlijk! Kom zelf plukken en ga met fruit en bloemen weer naar huis.

bekijk nog meer uitstapjes in de buurt van Zwembad De Vrije Slag