1

Écoute Mon Coeur vocale kamermuziek




Écoute Mon Coeur vocale kamermuziek

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Écoute Mon Coeur, nieuw concert Music on Chairs op 13 november 2016

Music on Chairs komt in het nieuwe seizoen met een hartstochtelijk concert voor sopraan, mezzosopraan, fluit en harp: ‘Ėcoute Mon Coeur’. Drie Amersfoortse musici Judith Jamin (harp), Francien Post (fluit) en Henriette Feith (sopraan) vormen met de internationaal geprezen opera- en concertzangeres Cécile van de Sant (mezzosopraan) voor dit concert een ensemble met pit.

In duo, trio en kwartet bezetting brengen zij een waaier aan muziek van Spaanse, Argentijnse, Nederlandse en Franse componisten waarin de verschillende combinaties uitstekend tot hun recht komen. Verstilde, mysterieuze mijmeringen, gloedvolle Spaanse ritmes, smart en uitbundige vrolijkheid worden met elkaar verweven in muziek van Caplet, Andriessen, Händel, Piazolla, Lasala, Ibert, Ravel, Granados, Rodrigo en Saint-Saëns.

KAARTEN
Kaarten voor het concert zijn à € 18,50 online te bestellen via https://musiconchairs.nl/kaarten/
telnr. 06 484 77 245 of info@musiconchairs.nl.


CONCERTSERIE
‘Écoute mon Coeur’ is het eerste concert in een nieuwe serie vocale klassieke kamermuziekconcerten die Music on Chairs in seizoen 2016/2017 brengt. De formule, korte diverse klassieke kamermuziekconcerten met een vocale leidraad gebracht door professionele en ervaren musici, is in het eerste seizoen aangeslagen bij het publiek. Met de concertprogramma’s wil Music on Chairs ook die luisteraar bereiken voor wie het repertoire minder gesneden koek is. Voor meer informatie: https://musiconchairs.nl/programmas/

NIEUW-SEIZOENSABONNEMENT
Nieuw voor de concerten van 2016/2017 is het seizoensabonnement, Geïnteresseerden bestellen hiermee kaarten voor drie concerten van Music on Chairs tegen een gereduceerde prijs (€ 50,00). Voor meer informatie: https://musiconchairs.nl/kaarten/ , telnr. 06 484 77 245 of info@musiconchairs.nl

OVER MUSIC ON CHAIRS
Music on Chairs organiseert korte, oorspronkelijke kamermuziekconcerten in allerlei stijlen en bezettingen waarbij de zangstem een terugkerend element is. Het biedt een podium voor de veelzijdige en soms ook minder bekende vocale kamermuziek. De concerten worden verzorgd door professionele musici en vinden plaats in sfeervolle locaties in Amersfoort. De middagconcerten zijn kort (een uur zonder pauze), met een drankje na afloop. Ze vormen mede hierdoor een ideale gelegenheid om met het veelzijdige repertoire van de klassieke kamermuziek kennis te maken en zijn ook voor jonge luisteraars geschikt. Music on Chairs wordt georganiseerd door sopraan Henriette Feith, Angelique ter Weij en Petra Graumans.
Voor meer informatie: www.musiconchairs.nl of https://www.facebook.com/MusicOnChairs/.

 Bezoek musiconchairs.nl

Écoute Mon Coeur vocale kamermuziek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.