Kerstspeurtocht Onlanderij




Kerstspeurtocht Onlanderij

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Kerstspeurtocht Onlanderij

zaterdag 10 dec 2016 - 10:00 uur

Levende kerststal

De schuur op De Onlanderij is van 10 december tot en met 8 januari helemaal in kerstsfeer aangekleed. Ezels, schapen, koeien verwelkomen je met hun eigen geluid. Het ruikt er naar dennennaalden en op de achtergrond hoor je zachtjes kerstmuziek. Kom je langs? Behalve de grotere dieren zijn er ook konijntjes! Kortom een levende kerststal waar veel te beleven en te doen valt. Ook leuk voor de allerkleinsten! De boswachter heeft in de stal allemaal 'dieren' verstopt die jij moet vinden. Heb je er eentje gevonden? Noteer dan op de kleurplaat die bij de ingang van de stal ligt, het nummer en om welk dier het gaat. Ben je klaar? Dan mag je je kleurplaat in het boswachter Bart schuurtje in de ton gooien. 

Wat kun je winnen?

Boswachter Bart trekt uit de goede inzendingen 10 gelukkige winnaars. Heb je gewonnen? Dan ontvang je daar persoonlijk bericht over en mag je een leuke knuffel of ander leuk kadootje in de winkel op De Onlanderij uitkiezen ter waarde van maximaal € 10,--. Daar wil je toch aan mee doen?

Data en openingstijden

je bent van woensdag tot en met zondag van 10 december tot en met 8 januari welkom op De Onlanderij en de levende kerststal van 10.00 -17.00 uur. Ook beide kerstdagen kun je er terecht van 10.00 - 17.00 uur, evenals oud- en nieuwjaarsdag. 

IKEA Familycard houders opgelet!

Op 17 en 18 december staat er voor IKEA Family pashouders een kop warme chocolademelk klaar (max. 5 personen per pas). Kom langs!

AANMELDEN NIET NODIG!!! JE MAG ZO LANGS KOMEN!!!  

De Onlanden

De Onlanden, De Onlanderij

Madijk 1
9766 TZ  Eelderwolde

Prijzen

Kind van OERRR €0,00Lid €0,00Niet lid €0,00Kind t/m 12 lid €0,00Kind t/m 12 niet lid €0,00

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl