1

De Grote Kerstkaraokebingoshow




De Grote Kerstkaraokebingoshow

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Samen meezingen met elkaar en de artiesten zorgt in de donkere dagen voor kerstmis voor het ultieme kerstgevoel. Aloude kerstkrakers als ‘Eenzame Kerst’ en Mariah Carey’s hit ‘All I want for Christmas is you’ kunnen in de Grote Kerstkaraokebingoshow heerlijk meegezongen worden, de tekst wordt groot geprojecteerd en het feestje wordt afgesloten met een heuse Kerstbingo.
In de Sociëteit Vereeniging aan de Zijlweg 1 wordt deze Grote Kerstkaraokebingoshow gebracht. Theatermakers van Project Fors hebben bevriende artiesten uitgenodigd om een vrolijke kerstshow neer te zetten. “We willen het publiek het ouderwetse kerstgevoel meegeven. En dan niet op een koude markt buiten, maar heerlijk warm binnen met een drankje in de buurt,” zegt regisseur Marcel Kragt. “De grote ruimte van de Sociëteit Vereeniging Haarlem wordt omgetoverd tot een vrolijke feestzaal in kerstsferen. Het wordt een betoverend kerstfeestje met al die herkenbare meezingers.”
De Grote Kerstkaraokebingoshow wordt gepresenteerd door het duo Herman Van der Meulen en Geoffrey Courgette. Zij laten een keur van Haarlemse artiesten als Trio Vierstemmig, de gelegenheidsformatie de Surpremes en vele anderen de revue passeren. Samen vertellen zij het kerstverhaal op hun eigen komische wijze. De show wordt afgesloten met een bingo onder leiding van Bingokeizerin Annie M.G. Schmudt en haar assistente.
Project Fors maakt deze productie samen met Goes Pr & Entertainment. Marcel legt uit: “Samen zingen verbroedert, daarom doen wij aan het eind van het jaar deze Grote Kerstkaraokebingoshow. We voeren het publiek mee langs oude en nieuwe kersthits. En het is karaoke, dus meezingen mag in alle toonaarden.”

 Bezoek projectfors.nl

De Grote Kerstkaraokebingoshow
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.