1

Midzomernachtloop - Infomiddag bij Bosch en Duin




Midzomernachtloop - Infomiddag bij Bosch en Duin

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Midzomernachtloop - Infomiddag bij Bosch en Duin

zondag 07 mei 2017 - 14:15 uur

Overweeg je mee te doen met de 21 of 42 kilometer van de Midzomernachtloop in Nationaal Park Veluwezoom? Of heb je je al ingeschreven en wil je starten met werven en trainen? Kom dan naar een van de informatiemiddagen. We vertellen je wat een mooie ervaring en prestatie de Midzomernachtloop is en we geven je tips over het werven van sponsors. En we gaan lekker naar buiten om te trainen en te wandelen met de boswachter door De Loonse en Drunense Duinen.

Verschijn fit aan de start van de Midzomernacht wandelmarathon in Nationaal Park Veluwezoom. En finish moe, maar met een goed gevoel. Doe mee aan dé sponsorloop in een van de kortste nachten van het jaar. Onvergetelijk!

Wandelen voor de natuur

We vertellen kort over Natuurmonumenten en het doel van de Midzomernachtloop; een onvergetelijke wandeltocht in nacht en natuur voor de deelnemers èn een mooie geldopbrengst voor de natuur! Deelnemers en wandelteams laten zich sponsoren. Maar waar en hoe vind je sponsors? Deze middag krijg je tips over hoe je dit zo succesvol mogelijk doet.  

Fit op pad

De loopafstanden van 21 of 42 kilometer vragen om een goede fysieke voorbereiding. Hoe bereid je je het beste voor? We geven je deskundige trainingsadviezen, zodat je fit aan de start verschijnt!

De natuur in

Tot slot en als mooi begin van een goede voorbereiding gaan we van wandelen met boswachter en looptrainer door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Boswachter Frans Kapteijns neemt ons mee naar de 'Brabantse Sahara'. Geniet onderweg van eindeloze vergezichten over de zandvlaktes en de afwisseling van bos en heide. In deze periode van het jaar horen we hoog in de lucht de leeuweriken jubelen. En we gaan op de knieën zoeken naar schitterend groene zandloopkevers in het stuifzand. 

Voor wie?

Deze activiteit is alleen bedoeld voor mensen die zich hebben aangemeld voor de 21 of 42 kilometer van de Midzomernachtloop in Veluwezoom of die overwegen om dat te doen.

Meer weten?

Natuurmonumenten organiseert jaarlijks een sponsorloop in Nationaal Park Veluwezoom, een betoverende ervaring de je móet meemaken. Durf jij dit unieke wandelavontuur aan? De Midzomernachtloop vindt plaats in de nacht van 17 op 18 juni 2017.

Lees hier meer over de Midzomernachtloop >>

Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen

Loonse en Drunense Duinen, Café-restaurant Bosch en Duin

Schoorstraat 50
5071 RC  Udenhout

Prijzen

Lid €0,00Niet lid €0,00Volgeboekt

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl