Nachtegalenwandeling met sterrendiner




Nachtegalenwandeling met sterrendiner

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Nachtegalenwandeling met sterrendiner

donderdag 11 mei 2017 - 17:30 uur

Begin met een diner in restaurant De Vrienden van Jacob en geniet daarna met de boswachter van de zingende nachtegalen in de duinen. Een perfecte afsluiter van de avond! Restaurant De Vrienden van Jacob en Natuurmonumenten nemen je mee op een belevingstocht van ogen, oren en smaak.

Sterren binnen en buiten

Chef-kok Alain Alders van Michelin-restaurant De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord combineert graag een culinaire beleving met de natuur.

“Het is heel bijzonder, dat wij gasten deze unieke mogelijkheid kunnen bieden. Samen met Natuurmonumenten hebben wij het mooiste plekje van het Nationaal Park uitgekozen. Het wordt zeker weten een speciale belevenis!”, adus Alain Alders, Executive-Chef van De Vrienden van Jacob.

Na het exclusieve diner neemt de boswachter van Natuurmonumenten je mee de duinen in. Onderweg vertelt de boswachter allerlei weetjes over de natuur en brengt hij je naar de mooiste plekjes in de duinen. Dit is de toptijd voor de nachtegalen, de mannetjes zingen uit volle borst!

Nachtegaal zingt zijn lied

De nachtegaal is de meest aansprekende zangvogel. Iedereen heeft wel eens van de vogel gehoord, al was het maar in een sprookje. Zijn onopvallende verenkleed en verborgen levenswijze compenseert de nachtegaal ruimschoots met zijn fabuleuze zang. Op deze wandeling, waar veel stilgestaan en geluisterd zal worden, hoor je het sprookje van de duinen. Het bos wordt langzaam donker en stil, alleen de nachtegalen gaan door...

Programma

17.30 uur Ontvangst met champagne, gevolgd door het diner

19.30 uur Wandeling met de boswachter, daarna dessert

Einde tegen 22.00 uur

Handig te weten

  • Inclusief wandeling, diner en dranken.
  • Dresscode: neem je wandelschoenen mee
  • Leeftijd: vanaf 12 jaar

Reserveren

Reserveer via De Vrienden van Jacob via telefoonnummer 023 - 512 18 00 of stuur een mailtje naar info [at] devriendenvanjacob [dot] nl .

Menu: Voorgerecht, tussengerecht, hoofdgerecht en dessert. Ingredienten met zaden, eieren, pompoen, vogelnestjes, en gevogelte!

 

Het complete activiteitenprogramma van Nationaal Park Zuid-Kennemerland, ook van andere organisaties, is hier te vinden: www.np-zuidkennemerland.nl

Nationaal Park Zuid-Kennemerland

Duin en Kruidberg, hotel Duin en Kruidberg

Duin- en Kruidbergerweg 60
2071 LE  Santpoort Noord

Prijzen

Lid €78,00Niet lid €87,50

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl