1

Lentewandeling over een bloeiend landgoed Velhorst




Lentewandeling over een bloeiend landgoed Velhorst

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Lentewandeling over een bloeiend landgoed Velhorst

vrijdag 28 apr 2017 - 10:30 uur

Voor een heerlijke lentewandeling waarin al je zintuigen worden geprikkeld, kun je op vrijdag 28 april terecht op en rondom landgoed Velhorst. De boswachter neemt de deelnemers mee voor een flinke wandeling door bos en over hei en veld. Daarna is er bovendien nog gelegenheid voor het bezoeken van de prachtige historische moestuin en boomgaard.

Prachtig kleinschalig landschap

Op landgoed Velhorst is nog veel van de historie en het kleinschalig landschap te ervaren. Op dit speciale ommetje over en rond dit landgoed ontdekt de deelnemer onder leiding van een boswachter de ontluikende natuur. Want wat is er aantrekkelijker dan in de lente te dwalen door bos en over hei en veld? De tocht voert over pareltjes van Natuurmonumentengebieden: landgoed Velhorst en het nattere Kienveen. Bovendien voert de tocht langs de Berkel en doet de boswachter de Staringkoepel nog even aan. Na de wandeling is er voor de liefhebbers nog een rondleiding door de fraaie historische moestuin en boomgaard.

Praktische info

  • Koop van te voren een ticket online. Het systeem vertoont echter wat kuren. Lukt het aanmelden niet of lastig, neemt u dan contact op met de ledenservice, via tel.: 035 - 655 99 11 (kantoordagen tot 17:00 uur). Zij helpen u graag verder!
  • Ontvangst met een kop koffie/thee vlakbij het landhuis.
  • Zelf eten en drinken meenemen voor een koffie- en lunchpauze onderweg.

Velhorst

Velhorst, parkeerplaats Lage Weg

Lage Weg
  Lochem

Prijzen

Lid €10,00Niet lid €15,00Nog 11 plaatsen beschikbaarDirect aanmelden & boeken

 Bezoek www.natuurmonumenten.nl

Lentewandeling over een bloeiend landgoed Velhorst
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.