Herdenkingsconcert Bevrijdingspop




Herdenkingsconcert Bevrijdingspop

» Let op: deze activiteit is voorbij «

Het Herdenkingsconcert in de prachtige Haarlemmerhout in Haarlem wordt op 4 mei 2017 alweer voor de tiende keer gehouden. Het concert legt de muzikale verbinding tussen het herdenken op 4 mei en het vieren van de vrijheid op 5 mei.
Om 20.00 uur wordt op de schermen naast het podium de Nationale Herdenking op de Dam uitgezonden. Daarna, rond 20.15 uur, start het gratis toegankelijke Herdenkingsconcert van Bevrijdingspop. Het concert wordt gedragen door het Kennemer Jeugd Orkest met muzikale intermezzi vanuit de pop door Yorick van Norden en de klassieke muziek door Charlotte Riedijk. Deze muzikale cross-overs zullen zeker voor menig kippenvelmoment zorgen.
Speciaal voor het Herdenkingsconcert staan op het veld klapstoelen opgesteld. Het concert trekt elk jaar meer bezoekers, dus het is aan te raden op tijd aanwezig te zijn als u een stoel wilt bemachtigen. Het concert zal rond 21.30 uur zijn afgelopen en is zoals altijd gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

 Bezoek www.bevrijdingspop.nl

Herdenkingsconcert Bevrijdingspop
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.