1

Meivakantie en Grootmoederdag

in Villa Zebra, kunstwerkhal voor kinderen

Grootmoederdag Persbericht door

archief oud artikel 20 april 2004 Rotterdam - In de voorjaarsvakantie, 1 t/m 9 mei 2004, is Villa Zebra elke dag open, ook op maandag. En op de laatste dag van de vakantie, zondag 9 mei, viert Villa Zebra GROOTMOEDERDAG. In de tentoonstelling ROOODKAPJE beleef je het bekende sprookje door de ogen van verschillende kunstenaars. Lijkt jouw oma op die van Roodkapje? Neem haar mee want Villa Zebra zet die dag jouw grootmoeder in het zonnetje.

Vakantieprogramma

Na het bekijken van de tentoonstelling ROOODKAPJE met al zijn bijzondere kunstwerken, ga je zelf iets maken of doen en onder begeleiding een workshop volgen. Zo kun je virtueel dansen met een wolf, het verhaal in stripvorm maken, een rood accessoire voor jezelf ontwerpen of de stad van Roodkapje bouwen. Villa Zebra is 1 t/m 9 mei open van 11 tot 17 uur. De workshops beginnen om 12, 13, 14 en 15 uur. Kijk voor meer informatie op www.villazebra.nl/kinderatelier of neem telefonisch contact met ons op via 010 241 1717.

Grootmoederdag

Op zondag 9 mei is het bij Villa Zebra geen moederdag maar Grootmoederdag. Jouw grootmoeder mag dan gratis naar binnen. En vergeet niet samen met haar, verkleed als Roodkapje & Grootmoeder bij Villa Zebra op de foto te gaan. Leuk voor oma als screensaver! Met die foto doe je automatisch mee aan de Fotowedstrijd Roodkapje dat ben jij! Er zijn mooie prijzen te winnen. Je kunt ook nu al meedoen. Kijk op onze website www.villazebra.nl voor tips, voorbeelden en de wedstrijdvoorwaarden.

Laatst gewijzigd: 2018-01-09 13:38:31 · Gepubliceerd: 20 april 2004 - 2181