1

Hoofdrol voor Chantal Janzen in Petticoat!

Nieuwe musical Joop van den Ende

Nog een Van den Ende-musical Nieuws door

archief oud artikel 31 oktober 2008 De beeldschone Chantal Janzen is Patti in de speciaal voor haar geschreven musicalcomedy Petticoat! De voorstelling gaat in november 2009 in première. Het is de zoveelste musical van Stage Entertainment, het grote bedrijf van Joop van den Ende.

Petticoat! is een vrolijke, kleurrijke, optimistische liefdescomedy, waarin veel showelementen zijn verwerkt. De musical geeft de overgang weer van de sobere jaren vijftig, naar de geëmancipeerde jaren zestig. Thema's als 'vechten voor geluk', 'ontsnappen aan het eigen milieu', 'relatie ouders en kinderen' en 'relatie moeders en dochters' staan centraal.

Chantal Janzen is onder meer bekend van de musicals Tarzan, Beauty and the Beast, Crazy For Yor You en Saturday Night Fever. Als filmster speelde ze rollen in Alles is Liefde, De Dominee, Feestje en Volle Maan.

'Uniek talent'

Joop van den Ende is enthousiast over hoofdrolspeler Janzen: “Toen ik Chantal voor het eerst zag in het ensemble van 42nd Street, zag ik een jong, onervaren maar groot talent. Ze heeft in de loop der jaren haar stem ontwikkeld, een enorme groei doorgemaakt en ze gaat heel serieus met haar vak om. Chantal is zo'n uniek talent, binnen de nieuwe generatie musicalartiesten, dat we hebben besloten een productie voor haar te maken.”

Bekijk het talent van Chantal Janzen

Laatst gewijzigd: 2011-05-09 10:46:50 · Gepubliceerd: 31 oktober 2008 - 2783