Win kaarten voor Peter en de Wolf in Museum Speelklok!. Maak kans op vrijkaarten voor de voorstelling Peter en de Wolf in Museum Speelklok!

Beleef tijdens de herfstvakantie, 17 t/m 25 oktober, dagelijks om 14.15 uur het muzikale avontuur van ‘Peter en de Wolf’ in Museum Speelklok te Utrecht. Het interactieve sprookje vertelt het spannende verhaal van de avonturen van de jonge Peter en de grote grijze wolf. Durf jij mee op zoek naar de wolf? Naast de voorstelling mag je ook Museum Speelklok bezoeken! Stap in de wondere wereld van de zelfspelende muziekinstrumenten en laat je verrassen door de vrolijke muziek! Al doende en al luisterend leer je meer over alle instrumenten: van het kleinste speeldoosje tot het grootste draaiorgel. Je beleeft het in Museum Speelklok; het vrolijkste museum van Nederland!

Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 11 oktober 2015. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.