1

Bezoek Helden aan de Bal in het Nederlands Openluchtmuseum

Bezoek de nieuwste tentoonstelling Helden aan de Bal in het Nederlands Openluchtmuseum en beleef de hoogtepunten uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Hier schittert de enige echte EK-beker uit '88! Omringd door duizenden fans beleef je het authentieke Oranjegevoel tijdens een compilatie van het WK in '74. Uiteraard heeft Johan Cruijff, de beroemdste voetballer van ons land aller tijden, een ereplaatsje in de tentoonstelling. Geniet van de fantastische Cruijff-tegeltjeswijsheden die aan de muur hangen en loop langs vitrines vol Cruijff-relikwieën.

Beleef het Oranjegevoel en doe mee met de prijsvraag en win twee vrijkaarten voor het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem.

Nederlands Openluchtmuseum

Hoe maakt u kans op dit mooie dagje uit?

Klik op de foto...

Beantwoord de vraag...

.. en maak kans op deze prijs!




Deze prijsvraag loopt tot en met 22 mei 2017.
Nog meer prijsvragen!
Voorwaarden Deze prijsvraag eindigt 22 mei 2017. De prijswinnaars krijgen na afloop per e-mail bericht van het uitje of van de redactie van DagjeWeg.NL. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk. Reageert een winnaar niet binnen 7 dagen, of is het e-mailadres niet juist, dan vervalt de prijs en loot DagjeWeg.NL een andere winnaar.