Beoordelingen Boerderijrestaurant De Baeckermat

Ronduit slecht
1 11111

Bezoekdatum: 1 mei 2023

Datum beoordeling: 7 mei 2023

Reisgezelschap: met vrienden

Eigenlijk verdienen ze een dikke grote 0 maar het begint pas bij cijfer 1, we hadden een vispannetje besteld, het lag gevuld met veel wortel, ui en kleine patatjes, geen 1 garnaaltje, geen zalm, enkele lauwe stukjes kabeljauw, kan ook kibling geweest zijn, smaakloos en lauw, niet gegrild, heel slecht smaakloos en binnen de 15 min stond het voor onze neus, kan niet vers zijn, de sla op het bord v mijn dochter was verlept,zeker niet vers !!! Toen we dit zeiden, ging de serveerster vlug naar een andere tafel en zei, ik zal het melden in de keuken ??

Beoordeling gegeven door Lefevere.

Verandering geen verbetering
1 11111

Bezoekdatum: 20-10-2021

Datum beoordeling: 21 oktober 2021

Reisgezelschap: met een groep

Met vriendinnen lunchen en daarna met de kinderen erbij wat drinken. De vegetarische boerenomelet (staat zo aangegevn op de menukaart) werd met spekjes geserveerd. Fout lag volgens bediening bij ons. Zelf moeten vragen om nieuwe, bediening liet het bord eerst staan...... Nieuwe was heel zout. Eigenaar gooide fietsen van de kinderen aan de kant omdat hij vond dat ze in de weg lagen/stonden en ging tekeer tegen de kinderen, 2 fietsen beschadigd en ontkenning door eigenaresse. Kinderen mochten drinken niet mee naar buiten nemen op terras maar werden wel aangesproken toen zij meerdere malen binnen kwamen om te drinken. Aan de bar drinken bestellen leverde het volgende Citaat" het is hier geen kantine zoals op school". Omdat de kinderen aan het lachen waren. De kinderen hadden een pepermuntje gevraagd aan de bediening en toen het bij 1 kind 2 pepermuntjes waren schreeuwde ze tegen hem, toen het kind begon te huilen, begon zij te lachen en hem belachelijk te maken Eigenaresse opgezocht over al het bovenstaande en zij zei alleen:"het is ons terrein, wij zijn hier de baas." "Het is hier geen Bourgondier of openbare speeltuin maar een restaurant waar mensen rustig een bakje koffie kunnen drinken. Over de bediening heeft ze het zelfs niet meer gehad. De kinderen waren dus eigenlijk niet welkom, alleen als ze buiten bleven. En tja dat doen kinderen nou eenmaal niet De kinderen waren bij ons en buiten, zij zijn niet druk of vervelend geweest want dan hadden wij dat zeker geweten. Het "kindvriendelijk" kunnen ze dus zeker schrappen uit de omschrijving. "kindvriendelijk" telt duidelijk alleen voor hele jonge kinderen. De buitenspeeltuin is er ook niet meer alleen een trampoline en schommel buiten en de speelgelegenheid binnen is totaal verdwenen We gaan hier nooit meer naartoe na zo behandelt te zijn. We kunnen ons geld overal uitgeven waar ook de kinderen welkom zijn en er niet met onze spullen gegooid wordt door een restauranteigenaar, eigenlijk te belachelijk voor woorden.

Beoordeling gegeven door Maureen Vermast .

gezellig
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-09-2013

Datum beoordeling: 17 oktober 2013

Reisgezelschap: gezin

Goede service, lekker eten niet te duur, mooie ambiance, voor ieder wat wils , kind vriendelijk.

Beoordeling gegeven door Patricia Bolleboom.

6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 27-03-2010 rond 16 uur

Datum beoordeling: 27 maart 2010

netheid van de tafels laat te wensen over, alhoewel de bediening meerdere keren langs was geweest.Het is iets wat ons al een paar keer is opgevallen.

Beoordeling gegeven door Van Hecke Aurele.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 1 juli 2008

Zeer goed ontvangen in de Backermat,heel goed gegeten in een overvol restaurant met een attente bedieding

Beoordeling gegeven door Dirk .