Beoordelingen Grandcafé Restaurant Bijna Thuis - GESLOTEN

slecht
1 11111

Bezoekdatum: 16 juli 2014

Datum beoordeling: 24 juli 2014

Reisgezelschap: gezin

Boek eerst oneline krijg een bevesting en dan sta ik voor een gesloten deur. Toch nog een kans gegeven en dan krijg je je eten enda is het koud. Terug gegeven dan weer koud en zelf rouw. Dus weer terug gegeven. We hadden dus echt de pest in erg lang wachten op.eten teweinig personeel.

Beoordeling gegeven door wilma.van.rijswijck.

Slecht/flauw eten
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 27 juni2014

Datum beoordeling: 28 juni 2014

Reisgezelschap: gezin

Flauw eten,weinig saus/patat,ijs gewoon in drinkglas een bol.geen placemats op tafel,bestek gewoon op tafel.is 10x slechter geworden.kwamen er vroeger elke week,nu nooit meer.geen aanrader.

Beoordeling gegeven door Alex.

Matig
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 22-4-2013

Datum beoordeling: 23 april 2013

Reisgezelschap: met vrienden

Las Brassas is vernieuwd kwa interieur en menu kaart, maar er beslist niet beter om geworden ! Het nostalgische interieur heeft plaatsgemaakt voor een ‘ doe het zelf ontwerp’ van grijs en groen, heel kil. De bekende Menukaart met een keuze menu voor 21,50 is er niet meer, alles is nu a la carte, behalve 1 maandmenu voor 21,50. Waar Las Brassas het van moest hebben waren families, clubs en mensen die voor weinig goedkoop konden eten, echter dat is verleden tijd. Las Brassas is nu het zelfde als vele andere Restaurants en onderscheid zich nu niet meer. Ik vind dit een slechte beslissing, zelfs de jongeman die het eten opdient, de charmante meisjes zijn ook verdwenen, kent niets van het verleden en de kwaliteiten van dit roemruchte Restaurant. Voor een goedkoop 3 gangen menu ga je nu naar El Verano, vroeger een onderdeel van Las Brassas en nu zelfstandig maar wel met de oude Las Brassas formule , een keuze menu voor 21,50 en sinds de zomer zelfs voor 16 euro, kijk dat is kwaliteit en prijs. Nee Las Brassas is goede kwaliteit eten voor een normale prijs maar de sjeu is er uit, jammer dat de eigenaren zich hebben laten leiden door slechte adviezen die de zaak er niet beter door maken, maar de charme en systeem deed verliezen.

Beoordeling gegeven door fetze.