1

Action Outdoor




Action Outdoor

Dit uitstapje bestaat niet meer. Bij Action Outdoor kunt u terecht voor sportieve outdoor activiteiten. Of dat nu survivallen in de Ardennen is, zeilen in zeeland of skiën in het Sauerland. Action Outdoor bedenk, organiseert en begeleid tot in de puntjes, zodat ieder outdoor-evenement een succes wordt. Evenementen kunnen ook op maat gemaakt worden voor scholen, bedrijven, verenigingen en particulieren.

De activiteiten die Action Outdoor organiseert variëren van een middagprogramma tot een complete week survivallen. Action Outdoor organiseert activiteiten voor gezinnen, groepen, bedrijven en scholen. Onder begeleiding van professionele instructeurs kunt u survivallen, zeilen, duiken, langlaufen, skiën, wandelen en nog veel meer. De activiteiten vinden vooral plaats in Zeeland en de Ardennen, maar ook skiën in Slovenië behoort tot de mogelijkheden.

Action Outdoor in Rotterdam leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.actionoutdoor.nl

Action Outdoor
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.