DagjeWeg.NL.

Dierentuin GaiaZOO

In GaiaZOO sta je dicht bij de machtigste en meest imposante diersoorten van de wereld. In één dag reis je van Afrika naar de regenwouden van de Amazone en verder naar het hoge Noorden. Overal kom je de mooiste dieren tegen! Bekijk machtige gorilla’s van heel dichtbij en zie de imposante neushoorns of razendsnelle cheeta’s voorbij komen. En vergeet de koning der dieren niet: de indrukwekkende leeuw! Altijd favoriet zijn de aapjes, die in Rainforest rondslingeren en klimmen. In het doodshoofdapenbos klauteren de apen gewoon boven je hoofd...

Bezoek www.gaiazoo.nl »


GaiaZOO voor kinderen

Voor kinderen biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust de dieren aaien en knuffelen.

Dierentuin GaiaZOO

10 jaar GaiaZOO

Dit jaar viert GaiaZOO haar 10-jarig jubileum en dat is een feestje waard. Ieder jaar breidde de dierentuin de collectie uit, maar na tien jaar blijven de dromen komen. Een tienjarig jubileum vraagt om iets bijzonders, en daarom komen er dit jaar tien uitzonderlijke diersoorten bij! Een bizarre reuzenmiereneter en zijn lievelingsprooi, de bladsnijdersmier? Houd GaiaZOO in de gaten en maak als eerste kennis met de nieuwe bewoners. Let op: tot en met 31 december 2015 kosten tickets voor kinderen tot en met 10 jaar online slechts 10,00 euro.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'.

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Gorilla's

Lieve welpjes

Gorilla's

Gorilla's

Gorilla's

Neushoorns

Gorilla's

En zelfs luipaarden!