Dierentuin GaiaZOO

Maak in GaiaZOO in één dag een reis door de wonderlijke wereld van dier en natuur! Bekijk prachtige giraffen, neushoorns, leeuwen en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. In Rainforest zie je allerlei apen slingeren en klimmen. En in het doodshoofdapenbos klauteren ze door de takken boven je hoofd! Een onvergetelijk dagje uit voor groot en klein.

Bezoek www.gaiazoo.nl »

Nieuwe dieren

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Tapir | Terrarium krioelt het van felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen. En durf jij de allergrootste slang ter wereld te ontmoeten? In het gebied Taiga verblijven de rode panda's. Overdag klimmen of slapen ze vaak in bomen. Als ze nieuwsgierig - of hongerig - zijn, komen ze naar beneden. Schattig!

Dierentuin GaiaZOO

Unieke diersoorten

Bewonder bijzondere en unieke diersoorten in GaiaZOO. Maak kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je verder nergens in Nederland tegenkomt. Ontdek de leukste weetjes tijdens presentaties van dierverzorgers. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Speel in de DinoDome en de JungleTour

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome; het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Voor de kleintjes is er een ballenbak. Tijdens de JungleTour klauter je buiten over touwbruggen en hoge klimtorens!

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.gaiazoo.nl »

Gorilla

Dwergnijlpaard

Gorilla

Gorilla

Gorilla

Cheeta

Gorilla

Doodshoofdapen

Gorilla

Rode panda