Dierentuin GaiaZOO

Maak in GaiaZOO in één dag een reis door de wonderlijke dierenwereld! Bekijk prachtige neushoorns, leeuwen en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. In Rainforest zie je allerlei apen slingeren en klimmen. En in het doodshoofdapenbos klauteren ze door de takken boven je hoofd!

Bezoek www.gaiazoo.nl »

Van aap tot zebra

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Tapir | Terrarium krioelt het van felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen. Ontmoet in het gebied Taiga de rode panda's. Overdag klimmen of slapen ze vaak in bomen. Als ze nieuwsgierig of hongerig zijn, komen ze naar beneden. Schattig!

Dierentuin GaiaZOO

Deze dieren kende je nog niet

In GaiaZOO wonen ook veel bijzondere dieren. Maak eens kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je verder nergens in Nederland tegenkomt. Tijdens presentaties van dierverzorgers ontdek je de leukste weetjes. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome en de JungleTour

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome, het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Voor de kleintjes is er een ballenbak. Tijdens de JungleTour klauter je buiten over touwbruggen en hoge klimtorens!

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.gaiazoo.nl »

Gorilla

Dwergnijlpaard

Gorilla

Gorilla

Gorilla

Cheeta

Gorilla

Doodshoofdapen

Gorilla

Schattige rode panda