DagjeWeg.NL.

Dierentuin GaiaZOO

Maak kennis met de wonderlijke wereld van dier en natuur! Met een bezoek aan GaiaZOO maak je een wereldreis in één dag. Bekijk prachtige giraffen, neushoorns, leeuwen en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. In Rainforest zie je allerlei apen slingeren en klimmen. En in het doodshoofdapenbos klauteren ze door de takken boven je hoofd! GaiaZOO is een onvergetelijk dagje uit voor groot en klein.

Bezoek www.gaiazoo.nl »

Nieuwe dieren

Ter ere van het tienjarig bestaan in 2015 werden er tien wel heel bijzondere diersoorten aan de diercollectie toegevoegd. Zoals de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! Bekijk felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen in het Tapir | Terrarium. En durf jij de anaconda te ontmoeten? De allergrootste slang ter wereld!

Dierentuin GaiaZOO

In 2016 wordt hard gewerkt aan de uitbreiding van het gebied Taiga en de komst van nieuwe dieren in GaiaZOO. Zoals een nieuwe doorloop-volière, met monniksgieren, aasgieren en andere bijzondere vogels.

Unieke diersoorten

Bewonder bijzondere en unieke diersoorten in GaiaZOO. Maak kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je verder nergens in Nederland tegenkomt. Ontdek de leukste weetjes tijdens presentaties van dierverzorgers. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Speel in de DinoDome en de JungleTour

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome; het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Voor de kleintjes is er een ballenbak. Tijdens de JungleTour klauter je buiten over touwbruggen en hoge klimtorens!

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), schoolreisje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

GaiaZOO in Kerkrade, Zuid-Limburg

Een schattig dwergnijlpaard

GaiaZOO in Kerkrade, Zuid-Limburg

GaiaZOO in Kerkrade, Zuid-Limburg

GaiaZOO in Kerkrade, Zuid-Limburg

Giraffen

GaiaZOO in Kerkrade, Zuid-Limburg

Een gorilla met haar jong