Uitstapjes / Kerkrade / Dierentuin GaiaZOO

Dierentuin GaiaZOO

Cijfer 8.1 van 10 punten.8.18.18.18.1Bezoekers geven gemiddeld een 8,1. Lees de 65 reviewsgeef uw beoordeling
Dierentuin GaiaZOODierentuin GaiaZOO

In GaiaZOO sta je dicht bij de machtigste en meest imposante diersoorten van de wereld. In één dag reis je van Afrika naar de regenwouden van de Amazone en verder naar het hoge Noorden. Overal kom je de mooiste dieren tegen! Bekijk machtige gorilla’s van heel dichtbij en zie de imposante neushoorns of razendsnelle cheeta’s voorbij komen. En vergeet de koning der dieren niet: de indrukwekkende leeuw! Altijd favoriet zijn de aapjes, die in Rainforest rondslingeren en klimmen. In het doodshoofdapenbos klauteren de apen gewoon boven je hoofd...

Bezoek www.gaiazoo.nl | geef je beoordeling (en win kaarten).

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)45-5676070

GaiaZOO voor kinderen

Voor kinderen biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome: Europa's grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenlust de dieren aaien en knuffelen.

Dierentuin GaiaZOO

10 jaar GaiaZOO

Dit jaar viert GaiaZOO haar 10-jarig jubileum en dat is een feestje waard. Ieder jaar breidde de dierentuin de collectie uit, maar na tien jaar blijven de dromen komen. Een tienjarig jubileum vraagt om iets bijzonders, en daarom komen er dit jaar tien uitzonderlijke diersoorten bij! Een bizarre reuzenmiereneter en zijn lievelingsprooi, de bladsnijdersmier? Houd GaiaZOO in de gaten en maak als eerste kennis met de nieuwe bewoners. Let op: tot en met 31 december 2015 kosten tickets voor kinderen tot en met 10 jaar online slechts 10,00 euro.

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. De Zuid-Limburgse dierentuin werd vanwege een nieuw en uniek dierentuinconcept in 2013 gekroond tot ANWB's 'Leukste Uitje van Nederland'.

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.gaiazoo.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Dierentuin GaiaZOO met een 8,1. Lees de 65 reviews van Dierentuin GaiaZOO.

Adres en Locatie

Adres: Dentgenbachweg 105, 6468 PG, Kerkrade
Gemeente Kerkrade, streek Zuid-Limburg, provincie Limburg
Breedtegraad/lengtegraad: 50.867329 6.043830

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 20,50 p.p.
Kinderen: € 10,00
Peuters: Gratis
Let op: tot en met 31 december 2015 kosten tickets voor kinderen tot en met 10 jaar online slechts 10,00 euro. Aan de kassa betalen kinderen tot en met negen jaar het reguliere tarief van 16,50 euro. Genoemde prijzen gelden in het hoogseizoen van 1 maart tot 1 november. GaiaZOO werkt online met verschillende dagprijzen. Hoe vroeger geboekt, hoe voordeliger de prijs. Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang.
Parkeren: € 5,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: Rolstoeltoegankelijk Heuvelachtige omgeving en natuurlijk aangelegde paden. Er is een speciale rolstoelroute geschreven, vraag daarnaar bij de kassa.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 17:00 uur. Let op: De sluitingstijden variëren en zijn afhankelijk van het seizoen. Voor meer informatie zie de website van GaiaZOO. De kassa's sluiten iedere dag om 16:00 uur.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, eerste kerstdag, tweede kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: onbekend.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 24 juni 2015, disclaimer.

Reviews Dierentuin GaiaZOO

Bezoekers waarderen Dierentuin GaiaZOO met een 8,1. Lees de 65 reviews van Dierentuin GaiaZOO.

 
Ontvang tips, acties & kortingen!