Beoordelingen Dierentuin GaiaZOO

minder
5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 30032017

Datum beoordeling: 31 maart 2017

Reisgezelschap: gezin

Gisteren naar GaiaZoo geweest. Veel bouwactiviteiten en veel afgesloten. (vogelgriep) Jammer. Kom vanuit NoordLimburg en had de moeite kunnen besparen. Reeds vele jaren een abonnement op GaiaZoo.

Beoordeling gegeven door Thomassen.

mooi maar
7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 22-01

Datum beoordeling: 22 januari 2017

Reisgezelschap: met partner

Hoewel in de winter minder dieren actief en/of buiten zijn toch een fraai park met leuke punten,jammer dat de wachttijden voor de kassa zo lang waren 45 minuten!!op een zondagmiddag en de parkeerkosten die echt te hoog zijn.

Beoordeling gegeven door AAD.

Geweldig
6 Cijfer 6 van 10 punten.6666

Bezoekdatum: 1-5-2016

Datum beoordeling: 2 mei 2016

Reisgezelschap: met een groep

Heel mooi dierenpark, leuke speeltuin binnen en buiten

Beoordeling gegeven door Porteners.

Niet voor herhaling vatbaar.
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: Augustus

Datum beoordeling: 24 augustus 2015

Reisgezelschap: gezin

Wel aardig, maar niet geweldig. Ten 1é ging het bij de kassa al mis. Ik vind het toch wel erg dat als je in een rolstoel voor de kassa staat, men 'vergeet' om het tarief voor mindervaliden aan te rekenen, en je de volle prijs wil laten betalen! Ook kan je dit niet als keuze aangeven op hun web-site om online tickets te kopen, daarom dachten we als we toch naar de kassa moeten gaan dan kopen we daar alle tickets in 1 keer. Alleen toen bleek dat we geen kinderticket voor 10 euro konden krijgen, dat kon alleen via de web-site. Met andere woorden we hadden een aantal tickets online moeten kopen en de andere aan de kassa, ronduit belachelijk! Wie met rolstoel het park bezoekt, wees gewaarschuwd, het moet of één met motor zijn of je moet iemand mee hebben die sterk is, vanwege de toch wel vele steile paden. Ook zou het mooier zijn als er een paar route's door het park zouden worden aangegeven, nu loop je soms wat te zoeken naar de juiste weg ( missende bordjes?) Verder vonden wij het niet het mooiste park dat we al gezien hebben, de savanne ziet er wel erg sober uit, sommige dieren waren niet of nauwelijks te zien, alleen de gorilla's en de vogelshow hebben de dag goedgemaakt, ook al is deze laatste niet zo gemakkelijk toegankelijk voor 'n rolstoel (grind!). Al bij al wij gaan dus niet terug.

Beoordeling gegeven door Jessy.

klasse,natuurlijk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juli 2014

Datum beoordeling: 1 oktober 2014

Reisgezelschap: met oudere kinderen

omdat ik het natuurlijk vind ik hoorde mensen uit het noorden zeggen echt mooi, echt natuurlijk.

Beoordeling gegeven door w.leunissen .

GEWELDIG MOOI
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: september 2012

Datum beoordeling: 20 augustus 2013

Reisgezelschap: met partner

Het is een heel mooi en ruim opgezet park, de dieren hebben enorm veel ruimte en de medewerkers zijn enthousiast. Voor herhaling vatbaar, dus bij deze....kaartjes zijn welkom haha....

Beoordeling gegeven door Jolanda Jansen.

Leuk voor kinderen
4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 09-08-2013

Datum beoordeling: 13 augustus 2013

Reisgezelschap: met een groep

Voor kinderen leuk maar voor volwassenen te weinig te beleven.TIP:Neem eigen eten en drinken mee.Het is hier veel te duur en de kwaliteit in het restaurant valt tegen.

Beoordeling gegeven door koppers.

Verkeerde prijs
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 13-07-2013

Datum beoordeling: 13 juli 2013

Reisgezelschap: gezin

Super park, leuke dag gehad alleen hebben jullie een verkeerde prijs op jullie site staan. Ipv EUR 13,50 moesten we EUR 19,50 per volwassene betalen en EUR 17,50 per kind. Dit is nogal een verschil als je uitgaat van jullie prijs. Dit heeft de pret echter niet mogen drukken. Zeker een aanrader.

Beoordeling gegeven door D. Hendriks.

Mooi, klein en verzorgd
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 2012

Datum beoordeling: 19 juni 2013

Reisgezelschap: gezin

Mooi overzichtelijk park. Met klein kind geweest, die niet heel de dag in een park kan zijn ivm middagslaapje. Goed park om een volle ochtend en begin van de middag te vullen. Mooi verzorgd en veel leuke dieren.

Beoordeling gegeven door Wieb.

steeds verrassend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april

Datum beoordeling: 10 mei 2013

Reisgezelschap: met oudere kinderen

ik mis de olifanten. verder is het een geweldig park dat steeds iets verrassends heeft.

Beoordeling gegeven door h.peeters.

leuk
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 31-3-2013

Datum beoordeling: 31 maart 2013

Reisgezelschap: gezin

mooie dierentuin met verschillende dieren, ook zeldzama.. mooie grote ruimtes, goed onderhouden. entree is wel duur, maar dat betaal je overal, het zelfde voor de restaurant. maar was een geslaagde dag!! geweldig gewoon!!

Beoordeling gegeven door Frans W.

geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 23-07-2012

Datum beoordeling: 11 augustus 2012

Reisgezelschap: met partner

dit park bestaat nog niet zolang(2005)maar je kan hier dieren zien die ander park niet heeft(perseelzwijn,bushdog),en er wordt zelfs mee gefokt.

Beoordeling gegeven door jose roling.

Aapjesachtigmooi
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13 Juli 2012

Datum beoordeling: 15 juli 2012

Reisgezelschap: gezin

Kaarten online kunnen bestellen, dus we konden zo doorlopen. Roofvogelshow bekeken deze wordt meerdere keren per dag gegeven en de vogels komen zo dicht bij echt super. De gorilla's voeren is ook erg leuk deze zitten in de kooi met andere apen en komen er allemaal op af. Ook alle jonge dieren de net zijn geboren in mei en juni waren erg leuk om te zien. bij de aapjes moest je soms erg goed kijken. maar ze zijn zo nieuwsgierig kun je echt uren naar kijken.

Beoordeling gegeven door L steffens.

Geweldig
10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 26-03-2012

Datum beoordeling: 27 maart 2012

Reisgezelschap: zakelijk

Een zeer mooie dierentuin. Met mijn nieuwe foto-camera heb ik de leeuwen goed kunnen fotograferen en de wolven ook. Ook grappig waren de spring-apen. Er wordt nog veel verbouwd dus ik kom zeker nog is terug over een jaar of 5.

Beoordeling gegeven door Frank de Bruin.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 23-09-2011

Datum beoordeling: 24 september 2011

Reisgezelschap: gezin

Mooie park om te komen, ze hebben gedeeltelijk al nieuwe verharde wegen aangelegd. de dieren zijn zeer goed zichtbaar. Er zijn verschillende routes wat duidelijk worden aangegeven. en restaurant is wel prijzig, maar dat heb je in alle parken. en ja de leeuwen, wolven, de nieuwe bush honden zijn schitterend om te zien!! en ja volgende keer ga ik weer!

Beoordeling gegeven door Dennis Wetzelaar.

uitstekend
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-09-2011

Datum beoordeling: 21 september 2011

Reisgezelschap: met partner

Geweldige dierentuin, voor dieren en bezoekers! Zeer toegankelijke en milieuvriendelijke kiezelpaden die zeer goed bereikbaar zijn. Lekker en vers eten en vriendelijk personeel!

Beoordeling gegeven door Marlies Valentijn.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 15/08/2011

Datum beoordeling: 15 augustus 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Geweldig park voor de dieren .. maar voor de bezoekers minder. Je loopt grote afstanden en moet dan echt turen om een van de dieren te zien die op de fotos staan. Dat in combinatie met een hoge entreeprijs, zorgt ervoor dat ik de volgende keer weer gewoon naar monde sauvage of de olmense zoo ga.

Beoordeling gegeven door Robert.

Weggegooid geld !
3 Cijfer 3 van 10 punten.3333

Bezoekdatum: 7 juli 2011

Datum beoordeling: 7 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Wij gaan nooit keer terug;: - veel kiezelpaden die zeer onvriendelijk zijn voor kinderwagens, onze kleine baby werd zowat geschuddeld in de wandelwagen, en dan hebben we ook nog een goede wagen speciaal voor in de bossen - slecht onderhoud, er lagen paaltjes los langs de kant, het kijkglas was heel vettig, het water was groen van de algen, en zo kan ik wel helas doorgaan - je betaalt €3,75 voor een simpele koude doorbakken hamburger op een broodje, er zit wat sla op maar dat was het dan. Prijs / kwaliteitskrant verhouding klopt hier niet ! Natuurlijk zijn er mensen die het geweldig vinden, maar we gaan dan liever naar de beekae bergen, of noorserdierenpark Emmen ...

Beoordeling gegeven door Van Dijk.

prachtig!
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 05-07-2011

Datum beoordeling: 7 juli 2011

Reisgezelschap: met jonge kinderen

Een heel mooi opgezette tuin. Veel aandacht besteed planten e.d. Ziet er verzorgd uit. Ook zo opgezet dat je geen dier mist. Erg leuk!

Beoordeling gegeven door Margriet Eskes.

toppie
8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: juli 2010

Datum beoordeling: 25 juni 2011

Reisgezelschap: met een groep

geweldig park met mooie wandelroutes en spel voor hele familie.ook oom in rolstoel kon overal naartoe.vriendelijk personeel en mooie natuur

Beoordeling gegeven door renata.

god
9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 01-06-2011

Datum beoordeling: 4 juni 2011

Reisgezelschap: met partner

mooi park restaurant kan beter en VEEL te duur voor de dieren en verzorging een 10!

Beoordeling gegeven door raes.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 27-7-2010

Datum beoordeling: 14 augustus 2010

gaja park is een dagje uit om nooit te vergeten voor groot en klein. je begint met een wandeling door natuur ,MAAR OOK HET *stenen tijdperk, ijzeren beesten, roofvogelshow* en ziet dieren van allerlij soort. het maakt je dagje uit dag compleet. Ook voor de inwendige mens is er genoeg te halen . en zelfs voor de kids is er zoveel te spelen, dat het een ongeloflijke dag uit wordt. zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 20 julie

Datum beoordeling: 1 augustus 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door bouchaut.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 13-06-2010

Datum beoordeling: 1 augustus 2010

GaiaPark Kerkrade Zoo (kerkrade) Een nieuw goed verzorgde (schone) dierentuin, waar je je eigen lunch kan gebruiken en waar je op een relaxte manier de dieren kan bewonderen. Voor het apen verblijf is bijzonder. Ook de parkeerkosten van de auto was niet duur en vlakbij de ingang. Kortom een aanrader voor iedereen.

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 14-7-2010

Datum beoordeling: 26 juli 2010

we zijn al 4 x bij gaia park geweest het is zeker mooi daar maar weinig roofdieren de meeste dieren zie je niet of ze liggen te slapen..en het resturand veelvraat is het vaak zodanig druk dat je de kans niet eens krijgt om fatsoendelijk te eten en daarbij het eten is daar duur en die medewerkers die daar het eten serveren zijn volgens mij stokdoof want ik en me vriend hebben daar toen iets besteld: frietzuur vlees met currie worst en kipburger en wat kregen we? vier borde met friete bij elke menu en daar hadden wij niet om gevraagt!! wij waren bijna 30 euro kwijt voor het eten..... en voor de rest die dierenverzorgers zijn wat onvriendelijk oja en daarbij dat gaia park sinds 2009 augustus ziten te beloven dat ze in 2010 nieuwe dieren krijgen en we zitten nu inmiddels al in 2010 bijna in augustus en ze hebben nog steeds geen nieuwe dieren zoals leeuwen tijgers beren enzovoorts terwijl ze gezegt hebben ja volgend jaar 2010 komen er nieuwe dieren pfff. 1 tip Mondo verde is velemale mooieder dan gaia park!! ze hebben twee prachtige witte leeuwen gekregen en nog vele andere leuke dieren en die mensen zijn daar heel vriendelijk en het eten is daar echt heerlijk en je kunt daar heel mooi zitten waar je maar wilt echt het is daar super mooi!!!

Beoordeling gegeven door nicolle.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 18 juli 2010

Datum beoordeling: 23 juli 2010

Het gaiapark is geweldig, wij hebben dit jaar een jaarabonnement genomen voor het hele gezin en gaan heel regelmatig even hoi zeggen tegen alle dieren. Onze dochters van 2,5 en 4,5 raken niet uitgekeken en vragen bijna wekelijks om weer terug te gaan naar de dieren en de dino's. Favorieten van onze meiden zijn, de apen (vooral het apenbos), de giraffen en natuurlijk de dino's.

Beoordeling gegeven door Fam Beumers-Quaedvlieg.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 1 juli 2010

Datum beoordeling: 22 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Jaspers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2010

Datum beoordeling: 21 juli 2010

Het gaiapark is absoluut een mooi opgezet park met veel groen. Je waant je op vakantie... Voor de kinderen is er veel te doen, naast het bekijken van de dieren, kunnen ze klimmen en klauteren. Een absolute aanrader met kinderen!

Beoordeling gegeven door A. Snijkers.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 04-07-2010

Datum beoordeling: 12 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Sonja Quadflieg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: jaarkaart geregeld

Datum beoordeling: 12 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door a kessels.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 12072010

Datum beoordeling: 12 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: mei 2010

Datum beoordeling: 12 juli 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Karolien Bremmers.

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 5-4-2010

Datum beoordeling: 7 april 2010

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Ederveen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 21 september 2009

Datum beoordeling: 2 maart 2010

Het Gaiapark in Kerkrade is een echte aanrader. Het is een jong park dat vele leerzame routes kent. Het is interresant om de dieren in hun zo goed als natuurlijke omgeving te zien. Het park is zeer ruim opgezet. Ik ga er graag naar toe.

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: september 2009

Datum beoordeling: 27 februari 2010

Een super dierenpark in ons limburgse land Elke keer weer een genot als je er een bezoek brengt. Mooi wandelroutes, een zeer uitgebreid dierenpark

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 april 2009

Datum beoordeling: 27 november 2009

Een heel moo, nog jonge, dierentuin. Een superkindvriendelijke dierentuin. Ook mensen met een rolstoel kunnen hier hun weg wel vinden, kon beter, maar toch..! Alleen bij slecht weer, beetje weinig dingen waar je binnen kunt, maar in het algemeen, toppie! Reuze goeie dierentuin, waar wij zeker vaker heen gaan. Al is het een reuze lange rit om er te komen, van de ene kant van het land naar de andere kant van het land. Maar het is het waard.

Beoordeling gegeven door Gonnie Blokland-van Oversteeg.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 29 juli 2009

Datum beoordeling: 30 juli 2009

Zeer mooi park waar je wel een dag kunt omkrijgen. Park maakt goed gebruik van het natuurlijke landschap en de verblijven van de dieren zijn daarin goed ingepast. Verder wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout. Restaurant ook erg leuk, eten was ook prima en bier goed gekoeld. En mooi uitzicht op de giraffes. Aanrader is de roofvogelshow met verschillende roofvogels van buizerd tot vale gier.

Beoordeling gegeven door Johan.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 20-05-2008

Datum beoordeling: 10 juli 2009

Eindelijk een dierentuin in limburg.Mooie dieren van verschillende landen over de wereld.Girraf,stokstaartjes,wolven,lyxnen,baby nijpaarden enzo.

Beoordeling gegeven door s.ververgaert.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: juni 2008

Datum beoordeling: 9 juli 2009

zeer leuk park veel te zien erg mooi opgezet. leuk op het heuvellandschap.

Beoordeling gegeven door liana jans.

2 Cijfer 2 van 10 punten.2222

Bezoekdatum: Juni

Datum beoordeling: 6 juni 2009

KIND ONVRIENDELIJK PARK Kaartjes gespaard van super de Boer via mr.ticket voor 31 mei geboekt met alle gebruikte codes met een gereseveerde bezoekdatum Maar volgens het gaiapark was het niet goed en konden niet naar binnen alleen als we de volle entree betaalde Daar stonden we dan met 6 huilende kinderen. EN DAAROM GEEF IK ZE DE KOUDE DOUCHE

Beoordeling gegeven door W janssen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 3 juni 2009

Datum beoordeling: 3 juni 2009

Er werd geschreven: "één van de mooiste dierentuinen van Nederland". Is erg tegengevallen. De dieren zie je bijna niet en zijn vaak verscholen. Geen spectaculaire dieren zoals olifanten, leeuwen en vele andere wilde dieren. De routes zijn onoverzichtelijk en het restaurant krijgt een onvoldoende. Geen bezoek voor een tweede keer waard.

Beoordeling gegeven door Diny en Henk.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 3 mei 2009

Datum beoordeling: 15 mei 2009

Leuke dierentuin, mooie roofvogelshow.

Beoordeling gegeven door Caroline Sjoerds.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: september 2008

Datum beoordeling: 31 januari 2009

Een mooie dierentuin op een fijne manier. Je hebt het idee dat je door een park loopt.Ga niet op een erg warme dag want dan zijn de dieren niet te zien.

Beoordeling gegeven door Gaia Park.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: aug 2008

Datum beoordeling: 21 september 2008

Het is een geweldig park voor jong en oud,met heel veel activiteiten. Goed verzorgd!

Beoordeling gegeven door JME Simons-v.d.Poel.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: april 2008

Datum beoordeling: 19 september 2008

Mooie nieuwe dierentuin, mooie beplanting en nog steeds in uitbreiding

Beoordeling gegeven door Tamara Driessen.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 22-06-2008

Datum beoordeling: 31 juli 2008

We zijn in verschillende dierentuinen geweest en het Gaiapark in Kerkrade behoort toch tot een van de favorieten. Het is een mooie, groene, en vooral ook leuke dierentuin waar veel te beleven is. Wat wij ook belangrijk vinden is dat de dieren voldoende leefruimte hebben, dat is in het Gaiapark heel erg goed geregeld. Naast de dagelijkse activiteiten zijn de speciale thema's die zo nu en dan georaganiseerd worden zeer de moeite waard. We zijn al eens eerder geweest, toen was er een junglebook week. Hier is heel erg veel te doen voor de kids. Kindervriendelijk: 9 Onderhoud: 8 Activiteiten: 9 "Diervriendelijkheid" 8,5 We gaan zeer zeker nog eens een keertje terug! Een abonnement is trouwens een aanrader omdat je echt waar krijgt voor je geld!

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 19 juni 2008

Datum beoordeling: 26 juli 2008

Het is een nieuw park, bestaat pas 3 jaar. Wij vinden dat de dieren hier veel bewegingsvrijheid hebben. Hun verblijven zijn zeer ruim. Het park is erg kind vriendelijk. Erg duidelijk aangegeven met verschillende routes. Het park is bezig met uitbreiden, ga zo door. Een hele leuke dag gehad.

Beoordeling gegeven door GaiaPark Kerkrade Zoo.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 14-06-2008

Datum beoordeling: 20 juli 2008

Dagje uit geweest met de kinderen en kleinkinderen. We kunnen het iedereen aanraden. We hebben genoten. ook het afhaalbuffet was oke. Als het erg druk is moet je de tijd nemen voor dat je aan de beurt bent. Maar dat mag niet de pret drukken.

Beoordeling gegeven door Gaiapark.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14 juni 2008

Datum beoordeling: 17 juli 2008

een dagje uit naar dierenpark te kerkrade is een mooie ervaring en openbaring.

Beoordeling gegeven door f. c. groot..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 28 juni 2008

Datum beoordeling: 29 juni 2008

Bijzonder leuke entourage , leuke en doelmatige dierenverblijven,vriendelijk en klantgericht personeel,redelijke entreeprijs , goede parkeergelegenheid. Een aanrader!

Beoordeling gegeven door Nijs L..

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 29/6 08

Datum beoordeling: 29 juni 2008

heel lag in de rij met e- ticket..wat erg jammer was..want wij dachten daarmee meteen naar binnen konden maar nu een ur in de rij. verder heel mooi nieuw aangelgd park, leuk opgezet, goede horeca..maar helaas vandaag erg druk!

Beoordeling gegeven door oudenaarden.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 14-06

Datum beoordeling: 28 juni 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Hasn van der Zande.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 8 juni 2008

Datum beoordeling: 24 juni 2008

Echt een super mooie dierentuin!! heel erg schoone en de dieren hebben lekker veel ruimte! Zeker voor herhaling vatbaar!

Beoordeling gegeven door wendy braat.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 20 juni 2008

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Geweldig mooi park om te wandelen wij vonden alleen dat er erg weinig dieren zijn,maar ondanks dat hebben we een mooie dag gehad.

Beoordeling gegeven door E.Hendriks.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 9 mei

Datum beoordeling: 21 juni 2008

Gaiapark. Geeft een overzichtelijk geheel en toont de dieren in hun natuurlijke omgeving. De informatieborden langs de kant van de verschillende routes geeft duidelijk aan waar je op dat moment bent en met welke dieren je te maken hebt. Ook de vogelshow was heel leuk en interresant om te zien. Verder vonden wij het assortiment aan eten in de park ruimschoots en niet te duur. Ook was was er genoeg plaats op de terassen. Zeker de moeite waard om regelmatig naar toe te gaan.

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 27Mei

Datum beoordeling: 18 juni 2008

Een geweldig mooi wandel en dierenpark dat pas sind enkele jaren open is. De dieren komen daar echt tot hun recht met prachtig mooie/grote verblijven. Het park is heel goed onderhouden. Er zijn genoeg eetgelegenheden en speelmogelijkheden voor kinderen.Het enige wat ik daar mis zijn de olifanten...maar van de andere kant is er ook een hoekje voor de allerjkleinste waar heel simpel de boerderij dieren staan en waar je ze kun aanraken....een aanrader

Beoordeling gegeven door N.N..

10 Cijfer 10 van 10 punten.10101010

Bezoekdatum: 13 juni 2008

Datum beoordeling: 13 juni 2008

Een dikke 10. Een prachtig park. De dieren hebben het er naar hun zin. Netjes, schoon, hokken keurig verzorgd, geen vieze luchtjes en dat met een buitentemperatuur van 25 oC. Heel veel dieren gezien. De aanleg van het park is indrukwekkend, de inrichting van de verblijven e.d. aan het landschap aangepast. De verscheidenheid van bomen, struiken, bloemen, waterpartijen etc. is enorm. We zijn vandaag vrijdag de 13e juni tijdens ons eerste bezoek meteen enthousiast geraakt. Een echte aanrader om het Gaiapark ook te bezoeken. Gegarandeerd een verrassende mooie dag in een moderne dierentuin. Annemie Gerards en fam.

Beoordeling gegeven door Annemie Gerards-Hendrix.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 2 á 3 x per jaar

Datum beoordeling: 30 mei 2008

Lekker, heerlijk luieren, heerlijk ontspannen, lekker zwemmen, lekker eten, lekker drinken, lekker smullen, lekker in slaapvallen. Wat vervelend is wanneer je weer naar huis moet!!!

Beoordeling gegeven door Patricia Burema.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: iedere maand wel eens

Datum beoordeling: 28 mei 2008

Het gaiapark is niet te vergelijken met andere dierentuinen..alle dieren lijken het echt naar hun zin te hebben, je kunt kijken als ze gevoederd worden, er zijn voldoende rustplekken, je kunt kinder-karretjes en rolstoelen huren bij de ingang..hier krijg je je dag zeker wel om!

Beoordeling gegeven door N.N..

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 20-05-2008

Datum beoordeling: 24 mei 2008

Perfect aangelegde dierentuin, ook voor kinderen schitterende jungle tocht, als deze dierentuin nog uitbreid echt heel erg prachtig

Beoordeling gegeven door jaap.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: mei 2007

Datum beoordeling: 28 april 2008

giga mooie goed verzorgde dierentuin zoals er in nederland meer zijn

Beoordeling gegeven door mark.

9 Cijfer 9 van 10 punten.9999

Bezoekdatum: 17/4

Datum beoordeling: 17 april 2008

Leuke ervaring, niet te groot en goed overzicht, ruime parkeervoorziening. Natuurlijke omstandigheden voor de beesten. Aanrader

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: hele dag

Datum beoordeling: 13 april 2008

Het park was net geopent. Het was een warme dag rond de 25 graden. Eigenlijk een beetje te warm voor een bezoek aan een dierentuin. Toch hebben we het erg naar ons zin gehad. EINDELIJK EEN DIERENTUIN ZONDER KOOIEN. de dieren leven daar hoe ze in de natuur ook leven. een bezoek zeker waard

Beoordeling gegeven door N.N..

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: 7 april

Datum beoordeling: 9 april 2008

Het is een heel mooi park met veel verschillende dieren, zowel groot als klein. De dieren zitten in mooie verblijven en hebben genoeg plek om zich voort te kunnen bewegen. Ook voor de kinderen is er genoeg te doen zoals de jungle tour en de speeltuin.

Beoordeling gegeven door wendy Habets.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Bezoekdatum: zomer 2007

Datum beoordeling: 13 maart 2008

Geen toelichting

Beoordeling gegeven door Lydia Swennen.

5 Cijfer 5 van 10 punten.5555

Bezoekdatum: 23 februari

Datum beoordeling: 24 februari 2008

prijs is veel te duur en zeker voor kinderen

Beoordeling gegeven door N.N..

4 Cijfer 4 van 10 punten.4444

Bezoekdatum: 18.08.2007

Datum beoordeling: 17 februari 2008

bagger die diertuin betaal je 17 euro voor dit park zie je net als je geluk hebt 5 dieren kan je beter stukje rijden na blijdorp dies veel mooier en schooner ow ja en die 4 is voor de moeite:@

Beoordeling gegeven door hoensbroek.

7 Cijfer 7 van 10 punten.7777

Bezoekdatum: 10 februari 2008

Datum beoordeling: 13 februari 2008

Mooi park. Wat weinig dieren voor een dierentuin!. Erg modderige paden waar het moeilijk lopen was. Een restaurant (de Veelvraat) als er veel bezoekers zijn, is wel wat weinig: 10 minuten wachttijd om een kop koffie te pakken is echt teveel van het goede! (zelfbediening)

Beoordeling gegeven door A.J.J. Buijsen.

8 Cijfer 8 van 10 punten.8888

Datum beoordeling: 8 november 2007

Een dagje Gaia-park op een heerlijk rustige dag In een lekker najaarszonnetje, ja genieten mag De dieren leven in een mooi natuurlijk gebied Genoeg ruimte en groen gecreëerd bij alles wat je ziet Zeker de moeite van het bezoeken waard Alles wordt duidelijk op de overzichtskaart GaiaPark Kerkrade Zoo Je gaat er met plezier nog een keer naar toe.

Beoordeling gegeven door R. Seegers-Wackers.