Reis in één dag rond de wereld in GaiaZOO

Dierentuin GaiaZOO

Maak in één dag een reis door de wonderlijke dierenwereld in GaiaZOO, het Leukste uitje van Nederland 2018. Bekijk prachtige neushoorns, de sierlijke giraffenfamilie en razendsnelle cheeta's op de Afrikaanse Savanna. Reis daarna verder naar Zuid-Amerika, waar in het Regenwoud de slingerapen en de geelborst capucijnapen boven je hoofd door de takken klauteren! Hier vind je ook het nieuwste deel van GaiaZOO: de Pampa.

Van aap tot zebra

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Tapir | Terrarium krioelt het van felgekleurde gifkikkers en harige vogelspinnen. Ontmoet in het gebied Taiga | Volière de schattig uitziende rode panda's en de indrukwekkende gieren. Wauw, wat zijn die groot! In het Afrikagedeelte leven wel 400 flamingo's als een roze zee bij elkaar in de speciale Flamingo | Volière.

Deze dieren kende je nog niet

In GaiaZOO wonen ook veel bijzondere dieren. Maak eens kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt, net als de zeer zeldzame eikelmuis uit... Limburg zelf. Sterker nog: de muskusos is alleen in GaiaZOO te vinden! Tijdens presentaties van dierverzorgers ontdek je de leukste weetjes. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome

Voor kinderen is GaiaZOO een speelparadijs! Bezoek de reusachtige DinoDome, het grootste indoor Dino Speelpark van Europa. Lekker klimmen, glijden en spelen in het nettenwoud en de hoge takeltoren. Verder heeft ieder 'continent' ook zijn eigen speelgebied. En gezellige horeca waar hun begeleiders even bij kunnen komen. Allemaal in stijl natuurlijk, zoals de SavannaLodge en de PampaLodge.

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,50 p.p.), schoolreisje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.

Foto: GaiaZOO.