Dierentuin GaiaZOO
Reis in één dag rond de wereld in GaiaZOO

Maak in één dag een reis door de wonderlijke dierenwereld in GaiaZOO. Tijdens een wandeling door een glooiend heuvellandschap, ontmoet je bijzondere diersoorten, zoals rode panda’s, veelvraten, giraffen en gorilla’s. Breng ook zeker een bezoek aan limburgHUIS, waar je oog in oog staat met diverse bedreigde diersoorten van eigen bodem.

Wereldreis in één dag

GaiaZOO zit tjokvol bijzondere diersoorten en elk jaar komen er wel een paar nieuwe bij. Pas op voor de reuzenmiereneter, met een tong langer dan zestig centimeter! In het Rainforest krioelt het van felgekleurde gifkikkers. Ontmoet in het gebied Taiga de schattig uitziende rode panda's en de indrukwekkende gieren. Wauw, wat zijn die groot! In Savanna leven wel 400 flamingo's als een roze zee bij elkaar in de speciale Flamingo Volière.

Deze dieren kende je nog niet

In GaiaZOO wonen ook veel bijzondere dieren. Maak eens kennis met de veelvraat en grootoorvossen. Nog nooit van gehoord? Dit zijn diersoorten die je niet vaak in Nederlandse dierentuinen tegenkomt, net als de zeer zeldzame eikelmuis uit... Limburg zelf. Tijdens presentaties van dierverzorgers ontdek je de leukste weetjes. Zij vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Dierentuin GaiaZOO in Kerkrade leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.gaiazoo.nl

Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.
Foto: GaiaZOO.