Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

Sta oog in oog met een zeldzame witte leeuw. Het kan zomaar gebeuren in vijfsterrenpark Mondo Verde in Landgraaf. Aanschouw de mooiste dieren in dit familiepark, maak plezier in en rond de vele attracties en geniet van wereldberoemde tuinen. Wandel door de prachtigste plekken van de wereld, waaronder de Chinese tuinen, begroeiing uit Marokko of het noordelijke Rusland. Of stap van de woestijn naar het bruisende Rome. Ontdek het karakter van elk continent als een ware ontdekkingsreiziger!

Mondo Verde

Attracties en dierentuin

Neem een kijkje in de natuurlijk aangelegde dierentuin. Hier lopen zelfs de zeldzame witte leeuwen rond! Leer alles over uitstervende plant- en diersoorten en de invloed van de mens daarop. Het park is daarom ook geschikt als schoolreisje. Ga ook op zoektocht naar de uitgestorven dinosaurusfamilie die verspreid staat door het park. Niet schrikken van de levensgrote dino! Ook is het heerlijk spelen in het grote park Mondo Verde. Klim op de hoge klimtorens, speel op het houten touwvlot, maak een spannende rit met de Skydiver en stap in de megasuperswingschommel.

Geef een feest!

Mondo Verde is ook een waanzinnig mooie locatie om te trouwen of een bedrijfsfeest te geven. Dankzij het educatieve karakter en het grote aanbod aan speeltoestellen is het park ook geschikt voor een schoolreisje en leuke kinderfeestjes.

Bezoek www.wereldtuinenmondoverde.nl »

Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw in Landgraaf leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zeldzame witte leeuwen

Spannende achtbaan!

Zeldzame witte leeuwen

Zeldzame witte leeuwen

Zeldzame witte leeuwen

Bijzondere vogels

Zeldzame witte leeuwen

Familiepark Mondo Verde