Uitstapjes / Landgraaf / Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

Cijfer 8.1 van 10 punten.8.18.18.18.1Bezoekers geven gemiddeld een 8,1. Lees de 73 reviewsgeef uw beoordeling
Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuwFamiliepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw
Korting Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw: Kortingsbon.

Sta oog in oog met een zeldzame witte leeuw. Het kan zomaar gebeuren in vijfsterrenpark Mondo Verde in Landgraaf. Aanschouw de mooiste dieren in dit populaire familiepark, maak plezier in en rond de vele attracties en geniet van wereldberoemde tuinen, beelden en gebouwen. Wandel door de prachtigste plekken van de wereld, waaronder de Chinese tuinen, begroeiing uit Marokko of het noordelijke Rusland. Of stap van de woestijn naar het bruisende Rome. Ontdek het karakter van elk continent als een ware ontdekkingsreiziger!

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0)455350161

Mondo Verde

Attracties en dierentuin

Neem een kijkje in de natuurlijk aangelegde dierentuin. Hier lopen zelfs de zeldzame witte leeuwen rond! Leer alles over uitstervende plant- en diersoorten en de invloed van de mens daarop. Het park is daarom ook geschikt als schoolreisje. Ga ook op zoektocht naar de uitgestorven dinosaurusfamilie die verspreid staat door het park, maar schrik niet als je een levensgrote dino tegenkomt! Ook is het heerlijk spelen in het grote park Mondo Verde. Klim op de hoge klimtorens, speel op het houten touwvlot, maak een spannende rit met de Skydiver en stap in de megasuperswingschommel.

Geef een feest!

Mondo Verde is ook een waanzinnig mooie locatie om te trouwen of een bedrijfsfeest te geven. Dankzij het educatieve karakter en het grote aanbod aan speeltoestellen is het park ook geschikt voor een schoolreisje en leuke kinderfeestjes. Het immens grote park is elke dag open vanaf 10:00 uur.

Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw in Landgraaf leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.365mondoverde.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw met een 8,1. Lees de 73 reviews van Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw.

Adres en Locatie

Adres: Groene Wereld 10, 6372 PW, Landgraaf
Gemeente Landgraaf, streek Zuid-Limburg, provincie Limburg
Breedtegraad/lengtegraad: 50.885998 6.030915

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 16,50 p.p.
65+: € 15,50
Kinderen: € 10,00
Peuters: Gratis
Kinderen tot en met twee jaar hebben gratis toegang.
Parkeren: € 4,00
Dit uitstapje is toegankelijk voor mindervaliden. De voorzieningen bestaan uit: De gehele hoofdroute door het park is verhard. Waar de hoogteverschillen het grootst zijn, zijn liften voorzien. Hierdoor is het park perfect toegankelijk voor mindervaliden. In de toiletruimtes bevinden zich aangepaste voorzieningen. Gehandicapten kunnen terecht op een invalidenparkeerplaats. Rolstoelen zijn gratis te leen.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: In de winterperiode doordeweeks geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. In de winterweekenden en in de wintervakanties is Mondo Verde op weekdagen geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur, en in de weekenden en vakanties tot 17:00 uur geopend. Kassa's sluiten één uur voor sluitingstijd.

Geopend met de volgende feestdagen: onbekend.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste paasdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 17 juli 2013, disclaimer.

Reviews Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw

Bezoekers waarderen Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw met een 8,1. Lees de 73 reviews van Familiepark Mondo Verde: sta oog in oog met de witte leeuw.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!