Chocolademuseum Jacques - GESLOTEN


-advertentiepositie-



Chocolademuseum Jacques - GESLOTEN

GESLOTEN

Lik je vingers af bij de heerlijkste chocola in Chocolademuseum Jaqcues. Maak bovendien kennis met de geschiedenis en de oorsprong van deze lekkernij en zie hoe de verrukkelijke chocoladerepen en -tabletten van Jacques gemaakt worden. Wist je trouwens al dat hier de wereldberoemde chocoladereep vandaan komt?

De eerste chocoladereep

Antoine Jacques was een man die ook zo genoot van dit heerlijke snoepgoed. In 1896 richtte deze gepassioneerde Belg zijn eigen fabriek op en bedacht de wereldberoemde chocoladereep. Succesvolle jaren later verhuist hij zijn werk naar de stad Eupen en stelt de kwaliteit van Chocolaterie Jacques voorop.

Onweerstaanbaar museum

Als eerbetoon aan de hoge, eerlijke kwaliteit van Jaques' chocolade werd er een museum voor opgericht dat je naast de fabriek in Eupen kunt bezoeken. Via een loopbrug in de fabriek zie je hoe de bruine smaaksensatie gemaakt wordt. Voor chocoladeliefhebbers die alles willen weten over de cacaoteelt tot en met de geschiedenis van chocolade door de eeuwen heen, zal Chocolademuseum Jacques een paar onweerstaanbare uren verzorgen die alle zintuigen eer aan doen.

Chocolademuseum Jacques - GESLOTEN in Eupen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.chocojacques.be

Chocolademuseum Jacques - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.