Uitstapjes / Zuidlaren / Attractiepark Sprookjeshof

Attractiepark Sprookjeshof

Cijfer 8.2 van 10 punten.8.28.28.28.2Bezoekers geven gemiddeld een 8,2. Lees de 38 reviewsgeef uw beoordeling
Attractiepark SprookjeshofAttractiepark Sprookjeshof

Een dagje plezier vind je in Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren. Of het nu mooi of slecht weer is. Sprookjeshof bestaat namelijk uit een attractiepark, een buitenspeeltuin, een binnenspeeltuin, een kinderboerderij en een sprookjesbos.

Vraag offerte aan Stuur e-mail+31 (0) 50-409 12 12

Het mooie van Sprookjeshof is dat kinderen alles zelf mogen doen. Klimmen en klauteren, glijden van verschillende grote glijbanen, op elkaar schieten met zachte balletjes, wedstrijdjes doen op de hindernisbaan, meer dan 25 bekende sprookjes door één druk op de knop in beweging zetten en nog veel meer moois. Door een grote uitbreiding heeft Sprookjeshof nu naast het bestaande Sprookjespark, Kinderboerderij en Buitenspeeltuin van 20.000 vierkante meter ook een overdekt speelparadijs van 3000 vierkante meter. Al nieuwsgierig geworden en op zoek naar meer informatie? Kijk dan snel op www.sprookjeshof.nl.

Sprookjeshof Zuidlaren

Arrangement

Sprookjeshof biedt ook de mogelijkheid voor een compleet verzorgde dag. Geniet ontspannen van een speciaal dagarrangement. Bij ontvangst krijgen bezoekers twee keer koffie met gebak en voor de kinderen fris met gebak. Ook is er volledige toegang tot het hele attractiepark, de buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, kinderboerderij en sprookjesbos. De dag wordt goed afgesloten met een driegangen diner, maar daar kun je ook tussen de middag al van genieten. Ook biedt het Sprookjeshof rondvaarten over het Zuidlaardermeer aan. De rondvaart met de Berend Botje duurt een uur en een kwartier.


sprookjeshof from sprookjeshof on Vimeo.

Attractiepark Sprookjeshof in Zuidlaren leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 10,50 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.sprookjeshof.nl »

Vraag offerte aan Stuur e-mail Stuur naar mezelf Tip vrienden Geef beoordeling Verstuur correctie

Waardering van bezoekers: bezoekers waarderen Attractiepark Sprookjeshof met een 8,2. Lees de 38 reviews van Attractiepark Sprookjeshof.

Adres en Locatie

Adres: Groningerstraat 10, 9471 AR, Zuidlaren
Gemeente Tynaarlo, provincie Drenthe
Breedtegraad/lengtegraad: 53.099121 6.689200

Prijs, budget, offerte aanvragen

Vraag offerte aan
Prijzen vanaf:
Volwassenen: € 9,50 p.p.
Studenten: € 9,50
Kinderen: € 9,50
Peuters: € 9,50
Kinderen tot 2 jaar gratis. Rondvaart Zuidlaardermeer (75 minuten varen) bedraagt ?6,- per persoon. Entree attractiepark en rondvaart bedraagt ?13,50 per persoon.
Kinderfeestje: arrangementen vanaf € 10,50 per persoon.
Gratis parkeren.
Toegankelijk voor mindervaliden: Onbekend.

Openingstijden en -dagen

Gesloten
Soms
Open
Zo
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Het hele jaar open (let op de openingsdagen). Van 10:00 uur tot 18:00 uur. Let op: 1 november tot 1 april open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Geopend met de volgende feestdagen: Goede Vrijdag, eerste paasdag, tweede paasdag, Koningsdag, bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, eerste pinksterdag, tweede pinksterdag, tweede kerstdag.

Gesloten op de volgende feestdagen: eerste kerstdag, oudjaarsdag, nieuwjaarsdag.

Controleer openingstijden altijd op de website van de aanbieder.

Gegevens laatst gecontroleerd op 16 juli 2013, disclaimer.

Reviews Attractiepark Sprookjeshof

Bezoekers waarderen Attractiepark Sprookjeshof met een 8,2. Lees de 38 reviews van Attractiepark Sprookjeshof.
 
Ontvang tips, acties & kortingen!