Zeilen met de Anna van Nieuwkoop - GESLOTEN




Zeilen met de Anna van Nieuwkoop - GESLOTEN

Let op: dit uitstapje bestaat niet meer.

Ga er eens een dag, week, weekend of een midweek tussenuit met De Anna van Nieuwkoop. Deze 22 meter lange tjalk uit 1897 is zelfs voor de onervaren zeilers een goed te zeilen schip. Na een makkelijke theoriecursus zal u direct gaan varen op het IJsselmeer of de Waddenzee. Het schip beschikt over 7 slaapcabines waar u van de nacht kan genieten. En de volgende dag er weer tegen aan kan. Zelfs na één dag voelt u zich al een echte zeiler! De Anna van Nieuwkoop is ook geschikt voor familiefeestjes, schoolreisjes of personeelsuitjes. Maar het is zeker goed als teambuildingsactiviteit voor bedrijven. Samen de zeilen heisen en zorgen dat je recht blijft varen.
    Beschikbare arrangementen:
  • Dagtocht;
  • Weekendtocht;
  • Weektocht;
  • Midweek;
  • Hemelvaart 4daagse.
6 vertrekhavens: Den Oever: van 1 juli tot 1 september Hoorn: van 1 april tot 10 mei Medemblik: van 10 mei tot 1 juli Edam, Enkhuizen en Monnickendam in overleg.

Zeilen met de Anna van Nieuwkoop - GESLOTEN in Hoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

Zeilen met de Anna van Nieuwkoop - GESLOTEN
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.